15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Tippek a kerti étkezéshez

Élvezze a meleg estéket a kertben vagy a teraszon. Adunk pár rendhagyó tippet a szabadtéri étkezéshez. Akár kettesben, akár baráti társasággal étkezik, a kényelem mindenki számára fontos. A kertben elfogyasztható hétköznapi vacsorával vagy ebéddel is lenyűgözheti a vendégeit. Merítsen ihletet.

Tippek a kerti étkezéshez

A kényelem az első

Az elmúlt évek trendje, hogy a nappalit kiköltöztetik a teraszokra vagy a nyitott kertekbe. Ma már étkezés közben sem akarjuk megtagadni a magas komfortérzetet. A kerti bútoroknak köszönhetően ezek az álmok valóra válnak. A bútor gyakran kompakt, így a télikertben is használható.

A szabadtéri étkezés alapja egy stabil és tágas étkezőasztal. Különböző anyagokból vagy ezek kombinációjából készülhet. Gyakran használnak fém vagy tömörfa bútorokat. Ma ez alól a természetes vagy szintetikus rattan sem kivétel, amely nagyon ellenáll az időjárási változásoknak.

ratan furnitu.jpg (102 KB)

Egészítse ki az asztalt hasonló kialakítású székekkel vagy fotelekkel. Ne feledkezzünk meg a párnákról vagy plédekről sem, amelyek által kényelmesebb az ülés és melegen tartanak a hosszú éjszakákon. A teljes kerti étkezőgarnitúrák népszerűek. Ezek kültéri használatra szánt anyagokból készülnek, tartósabbak és erősebbek.

Stílusos alkalmi vacsora

Még egy hétköznapi vacsora is lehet stílusos! A megfelelően kiválasztott kiegészítők ünnepélyessé tehetnek egy hétköznapi vacsorát. Felejtse el a klasszikus pamut vagy műanyag terítőket. Használjon stílusos alátéteket, asztali futó terítőket esetleg szövet vagy papírszalvétákat.

A kötetlen vacsorák több ponton eltérnek a hivatalos vacsoráktól. A legnagyobb különbség az evőeszközök, poharak, de a vendégek, vendéglátók alkalmi ruházata is. A kültéri étkezőasztalon elegendőek az alapvető evőeszközök, vizespoharak vagy alkoholos italok, szalvéták, de akár apró dekorációk is.

Nem szabad kihagyni a frissen szedett virágokat az asztalon egy vázában, valamint a gyertyatartókat, amelyeket az elkövetkező estén fog használni. A kevert hűtött ital friss fűszernövényekkel és citrommal egy kancsóban stílusosan hat.

pled.jpg (113 KB)

A nyár színeiben

A színpalettát idén a lágy pasztell színek uralják. Kihangsúlyozzák a nyugodt hangulatot és a szabadtéri békét. Hagyja, hogy a színes tónusok érvényesüljenek kis területeken, például textil kiegészítőkön, étkészleteken vagy növényeken.

A természetes anyagokból készült kerti bútorokat curry színű pléddel egészítheti ki. Sötétzölddel vagy órózsaszínnel nem lehet melléfogni. A színes virágzó cserjék és az örökzöld növények megfelelő hangulatot biztosítanak a szabadtéri étkezéshez.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése