INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Tervező játékok: Legyen lakberendező

Van egy kis szabadideje, a belső átalakítás  a hobbija, vagy átalakítja a lakását? Akárhogy is legyen, íme néhány tervezési tipp. Online azonnal teljesítheti álmát, amelyet aztán könnyen megvalósíthat a valóságban. Alakítsa újra a bútorokat, változtassa meg a falak és a padlók színét, vagy kezdjen el szépen alkotni az elejétől.

Tervező játékok: Legyen lakberendező

Az egyszerű, könnyen kezelhető és szép grafikájú játékok közül biztosan kiválasztja azt, amelyik megfelel Önnek. Mind a 4 sikeres cím alkalmas mobiltelefonokra, egyiküket online is lejátszhatja számítógépén. Képzeljen el egy konyhát, nappalit vagy hálószobát.

House Flipper: Ház rekonstrukció

Legyen házak belsőépítésze, vagy alapítson saját céget javítások és átalakítások céljából. A House Flipper mobilos játék egy ingyenes egyjátékos játék. Élvezze az új kalandot, amelyben a főszereplők színes karakterei kalauzolnak el. A House Flipper szimulátor különféle helyeket és házakat kínál felújításra, rekonstrukcióra és tisztításra.

Ahogy halad a játékban, a szint és az eszközök száma is növekszik. Új elemeket oldhat fel a Flipcouiny pénznem vagy valódi pénz ellenében. Flipcoint kaphat megrendelésekre és egy felújított ház eladására. Élvezze a pihenés és a kikapcsolódás pillanatait egy új szórakoztató játékkal.

Dream Home: Design & Makeover 

Új otthonról álmodik, amelyet pontosan az elképzelései szerint tervez meg? A Dream Home - Design & Makeover Game segít a cél elérésében. Új belsőépítészként korlátlan számú szobát, a házak és szobák folyamatosan frissülő megjelenését, valamint különféle dekorációkat vagy bútorokat fog használni.

Modern grafika, tökéletes kidolgozás és gazdag színek kísérik az egész játékot. A folyamat során több szinten megy keresztül, és különféle feladatokat hajt végre, amelyekért fiktív pénzt kap. Mutassa meg tervezői készségeit, és élvezze a felújítást most a mobilján.

2 game.jpg (193 KB)

Home Design: Amazing Interiors 

Egyedi belső terek, de kivételes külső terek. Az offline játékban Home Design: Amazing Interiors lehetővé teszi, hogy tereket tervezzen különböző ügyfelek számára. Felújíthatja és új házakat építhet, és lépésről lépésre követheti az egész folyamatot. Megtanulja berendezni a szobákat divatos bútorokkal, színekkel és mintákkal vagy világítással dolgozni.

Ingyenes mobil játékkal ismerkedjen meg a tervezés titkaival. Néhány játékelem azonban valódi pénzért megvásárolható. Találja meg stílusát, és építse fel a tökéletes belső és külső terét.

3 game.jpg (268 KB)

The Tenants 

A The Tenants online számítógépes játék számos lehetőséget és sokféle tartalmat kínál, amelyek órákig szórakoztatják Önt. Legyen ingatlantulajdonos, béreljen vagy újból rendezze be otthonát. Akár 15 különböző esemény is előfordulhat, sok tulajdonság és csaknem 550 különféle bútor, 64 padló és falszín.

Ebben a játékban mindenki megtalálja a magáét. A jutalmazási rendszert a játék előrehaladása alapján állítják be, ennek köszönhetően bővül a cikkek kínálata. Az egyszerű grafika és az egyszerű kezelés még az alkalmi számítógépes játékosokat is elbűvöli.

 

AJÁNLJUK: Játék közben ne feledkezzen meg a minőségi székről és egy számítógépasztalról sem.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése