Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Téli ágynemű - milyen anyagokat válasszunk?

Nem kell azon aggódnia, hogy a hideg téli időjáráshoz milyen ágyneműt válasszon. Tanácsot adunk, hogy milyen anyagokat válasszon, amelyek még a legnagyobb fagyban is melegen tartanak. Itt az ideje, hogy előkészítsük az ágyat a télre. Vegyük az ágyat egészében, gondoljunk a megfelelő matrac és ágyneműválasztásra is.

Téli ágynemű - milyen anyagokat válasszunk?

Pamut

A pamut még mindig az egyik legnépszerűbb anyag a piacon. A klasszikus pamut ágynemű vászonszövetből készül. Különösen népszerű nagy nedvszívó képessége, megfizethetősége és egész éves használata miatt. Nyáron hűt, télen pedig állandó testhőmérsékletet tart fenn. Számos kivitelben is használják, beleértve a flanel, krepp, szatén és luxus damaszt.

219814.jpg (154 KB)

Meleg flanel

A flanel 100% pamutból készült. A szövet speciális kezelése, az úgynevezett fésülés finom szerkezetet hoz létre, felületén rövid szálakkal. Ezek lágyságot és kellemes meleget biztosítanak. A flanel előnye kétségtelenül az egyszerű karbantartás, nem kell vasalni. Ideális hideg télre.

Finom szatén

Jó hír a szaténrajongók számára, hogy egész évben használható. Kiemelkedik a magas hőszabályozással, míg nyáron hűt, télen melegít. Tökéletesen alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez és a külső környezethez. A minőségi szatén lepedők 100% pamut fonalból készülnek. A sima tapintású és puha ágynemű hosszú élettartamú, de vételára valamivel magasabb.

Krepp

Mindenki ismeri a krepp jellegzetes szerkezetét. Az apró hullámok segítik a légáteresztést és segít eltávolítani a nedvességet a testből. A vasalásmentes krepp 100% pamutból készült. Az egyszerű karbantartás és a hosszú élettartam a fő előnyök közé tartozik. Puha felülete alkalmazkodik a testhőmérséklethez, így egész éves használatra alkalmas. Ráadásul nem kell vasalni és nem gyűrődik.

Mikroszálas plüss

A mikroszálas ágynemű tulajdonságaival a plüssre hasonlít. 100% poliészterből készült. A rendkívül meleg, puha és kellemes tapintású ágynemű a legmegfelelőbb a fagyos hónapokra. Kisebb hátránya a gyengébb légáteresztő képesség. A mikroszálas ágynemű nem vasalható, gyorsan szárad és alacsonyabb hőmérsékleten mosható.

219816.jpg (93 KB)

A választásnál ügyeljen arra, hogy a megfelelő ágyat, matracot és ágyrácsot válasszon. Együtt kényelmes és teljes értéskű alvást biztosítanak hát és nyakfájás nélkül. Ennek szerves része a megfelelő ágyneműválasztás is. Népszerűek a báránygyapjúból készült takarók, párnák, amelyek allergiások számára is alkalmasak.

Teremtsen harmonikus légkört a hálószobában, kerülje az erős fényt és az erős színeket, amelyek megzavarhatják az elalvást.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése