INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Tegyen egy nőt boldoggá: 5 tipp a nőnek szánt praktikus ajándékokhoz

Tegye boldoggá feleségét egy átgondolt ajándékkal. Nem számít, hogy évforduló, születésnap vagy ünnep van-e. Bútor egy pihenőfotel, sminkasztal vagy új matrac formájában minden nőnek örömet okoz. Gondoljon azonban az otthon általános stílusára és a nő ízlésére.

Tegyen egy nőt boldoggá: 5 tipp a nőnek szánt praktikus ajándékokhoz

Mielőtt bármilyen bútort vásárolna, feltétlenül ismernie kell a címzett ízlését. Vegye figyelembe az otthonának színeit, mintáit és általános stílusát. A hagyományos vagy a modern stílust kedveli? Minimalista az otthona? Ez az információ segít kiválasztani egy olyan bútordarabot, amely gond nélkül illeszkedik a meglévő berendezéséhez.

Íme 5 tipp a különleges darabokhoz minden korosztály számára.

1. Konzolasztal

A konzolasztal egy univerzális bútordarab, amely sokféleképpen használható. Ez általában egy keskeny asztaltípus, amelyet a falhoz állítanak, és többféle célt szolgálhat. Gyakran találkozhat vele előszobában, de a hálószobában vagy a fürdőszobában is.

229892.png (898 KB)

SOVA konzolasztal

2. Pihenő fotel

A pihenő fotel olyan széktípus, amelyet a maximális kényelem és pihenés érdekében terveztek. Általában állítható háttámlával és többféle magasságban állítható lábtartóval van felszerelve. A lábtartóval vagy puffal ellátott fotelek szintén pehenő fotelnek tekinthetők.

231985.png (254 KB)

SAKO fotel

3. Sminkasztal

A sminkasztal minden nő reggeli rutinjához vagy egy esti eseményre való felkészüléshez szolgál. Általában nagy tükörrel és több fiókkal vagy szekrénnyel van felszerelve a smink, a hajkiegészítők és egyéb személyes tárgyak tárolására.

213544.png (143 KB)

SPLIT T6 Sminkasztal

6. Matrac

A matrac fontos szerepet játszik mindennapi életünkben. Jelentős hatással lehet általános egészségünkre és hangulatunkra. Ez az alapja a minőségi alvásnak. A piacon rengeteg matracot kínálnak különböző méretekben és keménységben.

150327i.png (442 KB)

TRIUMF XXL Habmatrac

 

5. Fali panelek

A fali panelek kiválóan alkalmasak arra, hogy feldobja otthonát. Anyagok, színek és minták széles választékában kaphatóak, így bármely helyiségbe sokoldalúan felhasználhatók. A kárpitozott vagy fa lamellák népszerűek a hálószobákban, nappalikban és előszobákban.

235306.png (804 KB)

RUN 6 Kárpitozott fali panelek

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése