INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Szürke szín a belső térben – hogyan lehet megbirkózni vele?

Mindannyian ismerjük a "szürke egér" kifejezést. Talán ez az oka annak, hogy a szürke szín a legtöbb ember számára a karakteresség hiányát jelképezi. A belső térben azonban az árnyalatai tökéletesen sokoldalúak. Talán még pótolhatatlan is. A szürke szín kéreti magát, hogy kísérletezzen a falszínekkel, bútorokkal, kiegészítőkkel és apró dekorációkkal.  A kombinációk és lehetőségek szinte végtelenek. Hogyan használjuk a szürke színt a belső térben?

Szürke szín a belső térben – hogyan lehet megbirkózni vele?

Unalmas és szomorú a szürke? Dehogy is!

Ne feledje, hogy a szürkének többféle árnyalata is létezik. Akár több száz is. Még a szürkének is vannak melegebb és hidegebb árnyalatai. Így mindenki megtalálhatja a neki valót. És miért olyan különleges a szürke a modern enteriőrökben?

  • egy sokoldalú szín, amely remekül párosítható különféle színekkel és anyagokkal
  • egyszerre lehet a belső tér domináns, kiegészítő vagy akár tompító eleme is
  • remek összhangban van a fa bútorokkal és kiegészítőkkel
  • A szürke remekül mutat a konyhában sárgarézzel, rézzel vagy rozsdamentes acéllal kombinálva.
  • egységesíti a szobát és egy kis luxus hatást kölcsönöz neki

Időtlen design - szürke a konyhában

A szürke konyhák joggal számítanak jelentős trendnek. A szürke árnyalatai időtlenek, és bármilyen stílusba beilleszthetőek. A konyhában is jól kombinálhatók a fém elemekkel, szekrényekkel vagy a különféle konyhai gépekkel.

A konyhai szettek kiválasztásakor azok felületi kezelésére is érdemes odafigyelni. A szürke matt és fényes kivitelben is lenyűgözően néz ki. Míg a matt színű inkább a fa dekorációval, kombinálható előnyösen, addig a fényes szürke konyhához merészebb színű csempék illenek. Néhány szín ráadásul étvágy növelő hatással is bír. Tudta? Ebben garantáltan segítenek a piros színű apró kiegészítők.

yard.jpg (158 KB)

Szürke a nappaliban? Határozottan igen!

A nappali az egyik olyan hely, ahol semmiképpen sem szabad megfeledkezni a szürkéről.  Akár a modern minimalizmust, akár az ipari stílust vagy az extravagáns színvilágot kedveli.  A szürke árnyalatai segítenek tökéletes stílusúvá varázsolni a nappalit. 

A szürke melegebb árnyalatainak a fával való kombinációja rendkívül modern hatást kelt. Ezenkívül a kényelem benyomását kelti, és az egész teret otthonossá teszi. A szürke falak remek alapot biztosítanak ahhoz, hogy különféle hangsúlyos színeket használhassunk. A zöld, a piros, a lila vagy a narancssárga például életre kelti a színt. A merészebb színek rendkívül jól működnek a szürkével kombinálva.

A skandináv dizájn sokszor hasznosítja a szürke színt a falakon. Gyakran különböző típusú világítással egészítik ki. Az asztali és állólámpák, spot vagy lágy fényű környezeti világítás például megfelelő választás ehhez. Igazán harmonikus hatást tud így elérni a belső térben.

Ha inkább a színes falakat kedveli, építse be a szürke szint a bútorok és más kiegészítők segítségével a belső térbe. Egy szürke kanapé, különböző fotelek, komódok és polcok, vagy egy szürke szőnyeg, ezek a részletek fogják össze igazán a belső teret.

asakita.jpg (184 KB)

Hozzon nyugalmat a hálószobába a szürke árnyalataival

A hálószoba a pihenésre és feltöltődésre szolgál. A használt színek jelentős hatással vannak az elalvásra és az alvás minőségére. A hűvösebb alaptónusú színek ezért alkalmasabbak a hálószobába. A szürke szín a hálószobában nyugtató hatású, és ideális környezetet teremt a pihentető alváshoz. 

Ugyanakkor nem kell aggódnia a tompa természetes színek miatt sem. A barna, a sötét narancs vagy a zöld földes árnyalatai szintén nagyon jól illenek a hálószobába. Egy merész szürke kárpitozású ágy lehet így a domináns eleme a hálószobának. A szürke színt sokféleképpen lehet használni a belső térben.

maron.jpg (603 KB)

 

Higgye el, a szürke belső tér határozottan nem unalmas. Ne féljen kísérletezni a színekkel, és ossza meg velünk, ha hasznosnak találta cikkünket.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése