INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Szekrény kis lakáshoz: Asztalos nélkül is megy

Markéta Etrychová
18.2.2021

Könnyedén megoldhatja a tárhely hiányát akár egy kis lakásban is. Használja ki a padlótól a mennyezetig terjedő szabad teret. Olvassa el tippjeinket hálószoba és nappali bútorokhoz alacsony áron, ingyenes szállítással.

Szekrény kis lakáshoz: Asztalos nélkül is megy

Válasszon egy elegáns és ízléses ruhásszekrényt, amely praktikus segítővé is válik ruhák és szükséges holmik tárolásakor. Játszon olyan színekkel és dekorokkal, amelyek világosítják és kibővítik a teret.

Szekrény tolóajtókkal

Akár garzonban, akár kétszobás lakásban él, valószínűleg nincs elég szabad helye. Tolóajtós szekrényeknél nem kell gondolkodni a nyitáshoz szükséges téren. A polcok és a ruhatartó rudak praktikus belső elrendezése garantálja az áttekinthetőséget. A tolóajtó könnyű kezelhetősége és a halk zárórendszer nagy pluszt jelent.

1.jpg (123 KB) 2.jpg (80 KB) 3.jpg (117 KB) 4.jpg (75 KB)

Keskeny szekrény

A keskeny szekrények különösen alkalmasak kis helyiségekhez, például folyosókhoz vagy kamrákhoz. További termékeket nappali és gyermekszobákban vagy hálószobákban lehet látni.

Választhat klasszikus nyitással vagy tolóajtóval. A belső elrendezés mindig az Ön igényeihez igazodik. Talál fiókos, polcos és ruhatartó rúddal rendelkező típusokat.

a.jpg (215 KB) b.jpg (192 KB) c.jpg (81 KB) d.jpg (27 KB)

Szekrények magasítással

A magas mennyezet kihasználható további tárhelyként. A szekrény magasító megfelelő megoldás. A bővítésnek köszönhetően új helyet hoz létre többnyire kevésbé használt holmik vagy szezonális ruhák tárolására.

1a.jpg (175 KB)

Nyitott polcok

A nyitott polcok vagy polcrendszerek optikailag növelik a teret. Tökéletes a szoba egyik részének a másiktól való elválasztásához.

A ruhák tárolásának lehetséges hátránya, hogy jobban porosodnak a ruhák. A polc nem fedett, és a tárolt ruhaneműre több por száll, mint zárt szekrényekben.

HU.png (84 KB)

Világosabb dekorok

Kis lakás berendezésénél nem kell csak a fehérre korlátozódnia. A világos semleges tónusok a színek széles skáláját foglalják magukba. A kedvencek között található a világosszürke, menta vagy bézs.

Nagyszerű kontrasztot hozhat létre az atipikus alakú lakásokban, sötétebb árnyalattal festést használjon, és hagyja, hogy a fa vagy fém kiegészítők kiemelkedjenek.

 

AJÁNLJUK: Válasszon tükrös szekrényt, amely még jobban növeli a helyet.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése