INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Skandináv stílusú életmód: Főleg természetes anyagokkal és élénk színekkel játszik

A skandináv stílusú életmód népszerű a családok és a diáklakások körében. A trend Svédországból származik, amelyet a dán és a finn stílus egészít ki.

Skandináv stílusú életmód: Főleg természetes anyagokkal és élénk színekkel játszik

A fagyos napokon Skandináviában élőknek rengeteg melegre, fényre és kényelemre van szükségük. Ezért a skandináv életstílust a természetesség jellemzi - világos színek, fa, fém és kő kiegészítők.

Tágas tér

             Annak érdekében, hogy a helyiség északi hatású legyen, világos falakat, nagy ablakokat kell kialakítani, lehetőleg függönyök nélkül, hogy a lehető legtöbb fény érje a teret. Kevésbé üvegezett helyiségekben a természetes fény helyettesíthető lámpákkal vagy nagy csillárokkal. Ugyanakkor hasznos kiegészítéseként szolgálnak majd az üres helyeken.

            A sötét vagy kicsi tereket hamvas színű fapadlók tökéletesen megvilágítják. Egyesek kedvelik a fa parkettákat, mások inkább a padlót világosszürke, sötét vagy fehér színben.

minh-pham-OtXADkUh3-I-unsplash.jpg (133 KB)

Skandináv nappali

            Mint már említettük, a skandináv emberek szoros kapcsolatban állnak a természettel. Ezért a szobanövények nem hiányozhatnak a nappaliból. Nagyon népszerűek a kézzel készített függesztett tartók virágcserepekhez, amelyek frissességet kölcsönöznek a szobának. Tartók helyett állványokat, polcokat és polcrendszereket is használnak. A polcok praktikusak a tárhely szempotjából, ahol könnyedén tárolhat könyveket, gyertyákat és egyéb apró tárgyakat.

A skandináv stílusú nappaliban nem szabad hiányoznia semleges vagy jellegzetes színű kanapénak vagy karosszéknek. A fém vagy beton dohányzóasztal elegáns változatosságot kölcsönöz. Pasztell színű vázák és párnák támogatják az egész belső tér megjelenést.

plant-2628551__340.jpg (24 KB)         pexels-huy-phan-2826787.jpg (390 KB)

devon-janse-van-rensburg-QPIufwzV9Hw-unsplash.jpg (258 KB)

Északi egyszerűség a hálószobában       

Az északi stílust olyan szavak jellemzik, mint a kényelem, az egyszerűség és a tisztaság. A hálószobában nem hiányozhat egy fa, fém vagy különféle természetes anyagokból készült ágy magas fejtámlával. Egy kisebb szőnyeg teszi az egész szobát hangulatosabbá. Az északiak mintás, díszekkel és absztrakt mintákkal színezett szőnyegeket használnak, A hálószoba szerves részét képezik a polcok, komódok vagy éjjeliszekrények formájában elhelyezett tárolóhelyek.

sonnie-hiles-DhFHtkECn7Q-unsplash.jpg (570 KB)  veronika-jorjobert-Kc8VsOPj4cY-unsplash.jpg (506 KB)  sonnie-hiles-DhFHtkECn7Q-unsplash.jpg (570 KB)

 

AJÁNLJUK: A skandináv belső teret optikailag nagyítják a tükrök. Kínálatunkban többféle típusú és méretű tükröt talál.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése