INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Őszi hírek: ágyak

Ha még mindig hezitál az új ágy kiválasztásával kapcsolatban, és még mindig nem tud dönteni, erre készítettünk egy cikket, amelyben bemutatunk néhány újdonságot. Választékunkba beépítettük TOP termékeinket, melyek kiválóan alkalmasak arra, hogy a borongós őszi napokon javítsák a hangulatot.

Őszi hírek: ágyak

1. ROKOS kárpitozott boxspring ágy

A ROKOS kárpitozott boxspring ágy nagyon erős és stabil - ezt a jól kidolgozott ágykeret garantálja. Tartalmaz egy beépített, T25 PUR habbal töltött bonell matracot. A magas fejtámla helyet biztosít a kikapcsolódáshoz és pihenéshez a hosszú őszi és téli estéken. Nagy előnye a nagy tárolóhely, automata mechanizmussal. Az ágyat többféle méretben és színben kínáljuk.

Tipp: Ha sötétkék színben vásárolja meg, abban az esetben tökéletesen illik Glamour stílusú otthonába.

obrázek2.jpg (147 KB)

2. FLORE kárpitozott ágy

A FLORE kárpitozott ágy gyönyörű és modern. A kényelmes alvást a bonellrugókból és PUR habból készült beépített matrac garantálja, amely fakeretre van fektetve. A magasabb lábak stílust és erőt adnak az ágynak. Többféle dekor és méret közül választhat.

Tipp: Ha bézs színben választja, akkor tökéletesen passzol a skandináv stílushoz, ami légies, lezser, felesleges díszítések nélkül, mégis hangulatos.

obrázek3.webp (20 KB)

3. SEGAL franciaágy

SEGAL franciaágy. Az elegáns, skandináv stílusú franciaágy kiváló minőségű laminátum és ökobőr kombinációjából készült. Nagyon kellemes megjelenésű, azonnal megragadja a tekintetét. A magas fejtámlát napközben is használhatja lazításra.

obrázek4.jpg (50 KB)

4. SCANDY franciaágy

A SCANDY franciaágy egyszerű, mégis modern kialakítású. Kiváló minőségű laminált anyagból készül, amelyet ABS élekkel kezelnek - ezek védik a mechanikai sérülések és a nedvesség ellen. Az ágy elegáns fémvázzal rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást és a szilárdságot. Kétféle dekor közül választhat, és az ágy tökéletesen illeszkedik a SCANDY termékcsalád többi termékéhez.

obrázek5.jpg (34 KB)

5. ARSEN kárpitozott ágy

Az ARSEN kárpitozott ágy modern megjelenésű, magas fejtámlájával rendelkezik, amely elegánsan steppelt. Az ágy alapja 3 cm vastag PUR hab, MDF és deszkák kombinációjából álló keret, amely garantálja a szilárdságot és a stabilitást. Az ágyhoz két oldalra nyíló tárolóhely tartozik. Elegáns, magasabb lábakkal rendelkezik. Fokozza az ágy kényelmét egy megfelelő matraccal, például VELTIA KOMFORT vagy MORAVIA matraccal kínálatunkból. Kiválaszthatja a megfelelő méretet.

obrázek6.jpg (186 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése