Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Modern iroda minimalista stílusban

A minimalizmus azon az elképzelésen alapul, hogy a tér akkor tűnik ki a legjobban, ha üres és tiszta. A gyakorlatiasságon és egy bizonyos mértékletességen alapszik. A minimalista stílusú irodák tökéletesen rendezettek, jól átláthatóak és tágasak. Még a kis helyiség is vizuálisan tágasabbnak tűnik. A fa és a fém a domináns anyag a minimalizmus által ihletett irodákban. A minimalizmus nemcsak stílus, hanem mindenekelőtt életforma.

Modern iroda minimalista stílusban

A minimalizmus klasszikus elemei:

  • Természetes anyagok
  • Földes színtónusok
  • Egyszerűen formázott bútorok
  • Fisszafogott dekoráció
  • Egyszerű vonalak
  • Praktikusság

Funkcionális bútorok

Az irodabútoroknak meg kell felelniük a funkcionalitás, de a dizájn magas követelményeinek is. A modern, lekerekített formák megfelelnek az ember mindennapi igényeinek, ugyanakkor tökéletes díszítőelemei az egész térnek.

Népszerűek a zárt tárolóhelyekkel rendelkező beépített bútorok. A tágas irodai asztalok és tárolódobozok is megfelelő választást jelentenek. A bőséges tárhely elengedhetetlen. A komódok, polcok és szekrények rengeteg tárolóhelyet biztosítanak. Kétségtelenül nem hiányozhatnak az irodai székek, amelyek kényelmet biztosítanak a munka során.

A minimalista bútorok általában egyszerűek, sima felületű anyagokból készülnek, jellegzetes fogantyúk, kivágások és egyéb elemek nélkül. A geometrikus formák és az egyszerű dizájn összefonódnak az irodában. Tartsa meg az érzelmi és vizuális tisztaságot, amely nélkül nem működik.

133963.jpg (32 KB)

Tipikus anyagok

Egy minimalista irodában leggyakrabban olyan természetes anyagokkal találkozhatunk, mint a fa, fém, bőr vagy kő és üveg. Gyakran használnak ipari elemeket beton festék vagy betonfalak formájában.

Legfeljebb maximum 2-3 anyagot kombináljon. Padlónak válasszon egy típust az egész belső térhez. Könnyű egységes benyomást kelteni felesleges túlzások nélkül. Használható nagyformátumú burkolat, kerámia és kő is.

139917.jpg (148 KB)

Egyszerű színek

A domináns szín a fehér. A minimalista belső terek kialakításakor ragaszkodjon a fehér színhez. Kombinálhatja a barna vagy bézs természetes árnyalataival, de fekete vagy szürke színnel is. Vigyen egy feltűnő színt az irodába. Javasoljuk azonban, hogy kisebb területen használja, amely vonzza a tekintet, de nem lesz túl agresszív.

Nincs más dolgoa, mint kiválasztani maximum 3 színt, amihez ragaszkodni fog a berendezésnél. Használja a színkombinációkat a padlón, a falakon, a bútorokon és a dekoráción. Játszon az egyes színek intenzitásával és tónusaikkal. Vigye bele személyiségét tapéta, fa vagy kőlap segítségével.

big office with people.jpg (154 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése