Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Mivel tisztíthatjuk az indukciós és a kerámia főzőlapot?

Markéta Etrychová
22.12.2022

Az indukciós és kerámia főzőlapok nem ellenállnak a durva kezelésnek a tisztítás során. Óvatosan járjon el, hogy ne sértse meg a főzőlap felületét. Gyakran elegendő egy nedves pamutszövet kevés mosószerrel. Vigyen fel ecetet a makacs foltokra, és hagyja rajta körülbelül 10 percig, majd puha szivaccsal törölje le.

Mivel tisztíthatjuk az indukciós és a kerámia főzőlapot?

Hogyan kell tisztítani a kerámia főzőlapot?

A kerámia főzőlap tisztítása nagyon egyszerű, a lényeg a rendszeres ápolás és a rászáradt szennyeződések eltávolítása. Ettől konyhabútor olyan lesz, mintha új lenne.

Hagyja kihűlni a főzőlapot, mielőtt elkezdené a tisztítást. Először törölje át a főzőlapot nedves pamutkendővel vagy puha szivaccsal. Ez eltávolítja a látható és friss szennyeződéseket. A megszáradt és a ráégett foltokat a legjobb egy speciális kaparóval vagy egy mosogatószivacs durvább részével eltávolítani. Ebben az esetben óvatosan tisztítsa meg, hogy ne karcolja meg a lemezt. Használjon konyhai zsírtalanítókat vagy speciális főzőlapokhoz készült készítményeket.

indukciós főzőlap.png (1,29 MB)

Karcolások az üvegkerámia főzőlapon

A kerámia főzőlapot csúnya karcolások díszítik az edényekből vagy a gondatlan tisztítás maradványaiból? Ne aggódj! A kisebb karcolásokat a szódabikarbóna és a víz vastag szappankeverékével simíthatja. Polírozza a felületet a kapott pasztával. Nagyobb repedések esetén a teljes kerámia főzőlapot ki kell cserélni.

Hogyan tisztítsuk meg az indukciós főzőlapot?

Az indukciós főzőlap gondozása ugyanolyan igényes, mint egy kerámia főzőlap. A fényes és sima felsőrész optimális ellátást igényel.

A legtöbb esetben elegendő egy nedves szivacs és mosószer. Idővel szárított foltok képződnek, amelyeket a legjobban egy speciális termékkel vagy ecettel lehet eltávolítani. Hagyja, hogy az ecet körülbelül 10 percig működjön, majd nedves ruhával törölje le és polírozza. Ez az egyik leghatékonyabb és legolcsóbb tisztítószer.

Kerülje a drótkefék és durva kefék használatát, amelyek helyrehozhatatlanul megkarcolhatják a felületet. Használjon zsírmosószert, és ismételje meg a folyamatot többször.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése