Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Mire kell gondolni bútorvásárlás előtt?

Az új bútorok kiválasztása nem egyszerű. Főleg, ha olyat keres, amelyik megfelel az elképzeléseinek, és megfizethető. Vásárlás előtt alaposan gondolja át, mit vár el az adott bútortól, illetve a helyet, ahová kerül. Ne feledkezzen meg más szempontokról sem, mint például a méret, az anyag karbantartása vagy a funkcionalitás.

Mire kell gondolni bútorvásárlás előtt?

MÉRET ÉS HELY

Ha pontosan tudja, hogy hová szeretné elhelyezni a leendő darabot, akkor a kiválasztás fő szempont a méret lesz. A túl nagy vagy kicsi bútorok nem felelnek meg az elvárásainak, és szükségtelen bonyodalmak várnak Önre az áru visszaküldésével kapcsolatban. Ebben az esetben tehát "kétszer mérj, egyszer vágj!"

Választás előtt mérlegelje a napi bútorhasználatot, ne feledkezzen meg a látogatásokról, családi összejövetelekről sem. Egy ülőgarnitúra vagy étkezőasztal esetében néha megéri beruházni az összecsukható vagy tágasabb darabokra. Kis lakásban azonban szabad helyet kell hagyni a mozgáshoz és egyéb szükségletekhez. Így nem mindig a legtágasabb vagy a legnagyobb bútort kell megvásárolnia bármi áron.

ANYAG ÉS KARBANTARTÁS

Bársonyosan puha vagy rövidebb szál, ami könnyen karbantartható és tisztítható? Gondolja át a saját prioritásait. A nagy igénybevételnek kitett területek, például bárok, éttermek és várótermek tartós anyagokat igényelnek, amelyek könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők. Anyagok és kárpitok széles kínálatából válogathat kisebb terhelésű otthoni környezetbe.

Az ökobőrrel kárpitozott termékek nagyobb igénybevételre is alkalmasak. Könnyen tisztán tarthatók és hosszú élettartamúak. A kárpitozott bútorok megfelelő ápolásáról a blogunkon tájékozódhat. Szeretne többet megtudni a felhasznált textilekről és anyagokról? Vessen egy pillantást a szójegyzékre.

217852.jpg (158 KB)

STÍLUS

Ugyanilyen fontos paraméter kétségtelenül a bútor stílusa és megjelenése. Fontolja meg, milyen stílust szeretne, vagy milyen stílus uralkodik a belső térben. Ha az egész helyiséget berendezi, ragaszkodjon az egységes stílushoz egy jelentősebb színnel vagy mintával. Népszerűek az élénk színek, melyek a színes és gazdag kiegészítők segítségével egyediséget adnak.

Nincs ideje a részletekre, és nem szeret lakást berendezni? Fogadjon teljes bútor összeállításokra. Nálunk talál összeállításokat nappaliba és gyerekszobába, hálószobába vagy fürdőszobába is.

industrial style.jpg (198 KB)

Amit ne felejtsen el bútor kiválasztásakor:

  1. Helykihasználás – kétszer mérjen
  2. Fontolja meg a fiókok, ajtók nyitási irányát
  3. A felhasználás célja
  4. Kárpitanyag és gondozás
  5. Szín
  6. Forma

Kérdezzen!

Döntésképtelen, tétovázik, és nem tudja, milyen színt, méretet vagy formát válasszon? Ne féljen kérdezni! Az ügyfélszolgálat segít kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb darabot.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése