Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Mi illik egy kék kanapéhoz a nappaliban?

Tudta, hogy a kék szín a pszichénkre is hatással van? Elűzi a kellemetlen érzést, a stresszt, és az álmatlansággal is megbirkózik. A kék tónusú kiegészítők játékosságot és könnyedséget kölcsönöznek a belső térnek. A kék gazdag árnyalatai fényűzően és nemesen hatnak. Ez csak néhány ok, amiért érdemes kék kiegészítőkhöz és bútorokhoz nyúlni. Tanácsot adunk abban, hogy mivel párosítsa a kék kanapét, hogy szoba hangulatossá váljon.

Mi illik egy kék kanapéhoz a nappaliban?

Fából készült dohányzóasztal

A fa általában melegséget kölcsönöz a belső térnek. Nagyszerű benyomást kelthet egy sötétkék ülőgarnitúra egy sötétebb árnyalatú fa dohányzóasztallal kombinálva. Pontosabban válasszon wotan tölgy vagy dió dekort. A fém elemekkel sem foghat mellé. A kék kanapé fából és fémből készült asztallal kombinálva egyedi hatású. Párosítsa a világoskék ülőgarnitúrát világos fával, lehetőleg világos tölgy dekorral.

228550.jpg (185 KB)

NISAN dohányzóasztal wotan tölgy dekorral

Mustársárga fotel

A kék és a sárga kombinációja stílusos párosítás, amely egy csipetnyi optimizmust visz a térbe. Tökéletesítse a kék kanapéval ellátott nappalit sárga fotellel. A mustár egy népszerű tónus. De választhat élénksárgát is, a 2021-es színt, az Illuminating árnyalatot. A füles fotelek nagyon népszerűek.

213462.jpg (174 KB)

TORA kárpitozott fotel sárga színű, füles kialakítású

Szürke szőnyeg

A kék és a szürke páros továbbra is működik. Ezeknek a színeknek a kombinációját a lakosság férfi része kedveli. Éppen ezért a kéket és a szürkét egy sárga szék vagy színes dekoráció teszik élénkebbé. Egészítse ki a kék kanapét a sárga fotellel, világosszürke szőnyeggel. A darab szőnyegek sok otthonban modern dolognak számítanak. A nappaliban a kanapé elé válasszon bolyhos szőnyeget.

220609.jpg (149 KB)

VESUV ülőgarnitúra kék színben szürke szőnyeggel kombinálva

Színes díszpárnák

Ahhoz, hogy a kék kanapéval berendezett nappali ne tűnjön unalmasnak, gondoljon a kiegészítőkre. A pasztellszínekben pompázó díszpárnák könnyen illeszkednek a sötét és világoskékhez egyaránt. Általában sárga, rózsaszín vagy szürke színű párnákat ajánlunk kék kanapéhoz. A kék különböző árnyalatai is jól mutatnak. A finom motívumokkal vagy geometrikus formákkal díszített díszpárnák szintén alkalmasak.

sofa.png (528 KB)

Lámpa arany vagy fekete színben

Egy állólámpa egyetlen nappaliból sem hiányozhat. Elsősorban funkcionális kiegészítő, amely kiegészíti a helyiség fő lámpatestét. Válasszon fekete színű állólámpát egy kék ülőgarnitúrához vagy kanapéhoz. Ideális egy skandináv vagy ipari stílusú otthonba. Adjon hozzá egy aranyszínű állólámpát egy modern otthonhoz. A sötétkék egyedi kontrasztot teremt, és elbűvölővé teszi a szobát.

229818.jpg (19 KB)

Fekete COLITO állólámpa

A legnépszerűbb kék kanapék és ülőgarnitúrák

  1. Tágas U alakú VESUV ülőgarnitúra

220609.jpg (149 KB)

2. JACOBS U alakú ágyazható ülőgarnitúra kék kivitelben

220613.jpg (164 KB)

3. Kék VESUV L alakú ülőgarnitúra

220354.jpg (188 KB)

4. Teljesen kárpitozott VERONA U alakú ülőgarnitúra

137880.jpg (163 KB)

5. Ágyazható LISA kanapé tárolóhellyel

103915.jpg (124 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése