Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

Mi a halk zárórendszer és milyen előnyei vannak?

Markéta Etrychová
31.3.2021

A halk zárórendszer, amelyet néha Silent rendszernek is neveznek, a tolóajtóknál leggyakrabban használt zárószerkezet. A halk zárórendszer lassítja a mozgást az utolsó zárási szakaszban és megakadályozza a kemény ütést. Növeli az ajtó üzembiztonságát, és csendes, zökkenőmentes becsukódást biztosít megállás nélkül.

Mi a halk zárórendszer és milyen előnyei vannak?

Hol használják a rendszert?

Az önzáró mechanizmust leggyakrabban tolóajtókhoz, konyhai pultok fiókjaihoz vagy tolóajtós szekrényekhez használják. Ahol a minimálisra akarjuk csökkenteni a hagyományos zárás okozta kemény hatásokat és zajokat.

2.jpg (200 KB)

Melyek a rendszer fő előnyei?

Csendes, egyszerű és gyengéd záródás, amelyet egy beépített lengéscsillapító garantál. A lengéscsillapítót a bútor adott részére rögzítik. Előnye az egyszerű telepítés, a hibátlan funkcionalitás és a magas megbízhatóság.

Milyen a halk bezáródás elve?

Maga a záróelv könnyű és hatékony. Két ellentétes lengéscsillapítón alapul. Amikor az ajtó elmozdul, a csappantyúk működésbe lépnek, záráskor egy kis rugó kezdi meg a húzóerőt, amely simán és finoman becsukja az ajtót. Az egyik rész magához az ajtóhoz, a másik a tokhoz vagy a falhoz kapcsolódik. A halk zárórendszer utólag felszerelhető a legtöbb ajtóhoz.

3.jpg (158 KB)

Ki fogja értékelni az előnyeit?

A halk zárórendszer fő előnyei az abszolút zajtalanság és a sima záródás. Ezeket a funkciókat a kis lakások tulajdonosai értékelni fogják, népszerűek a gyermekszobákban vagy a hálószobákban is. Reggel senkit sem ébreszt fel azzal, hogy zajosan kinyitódik a szekrény, a konyhai fiók vagy az ajtó. Az ideális megoldás a stúdiólakások számára, ahol egy szoba egyszerre működik konyhaként, öltözőként és hálószobaként.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése