15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Masszív tolóajtók: Hogyan válasszunk?

Zavarja a helyhiány a belső térben? A tolóajtók elsősorban kis helyiségekben nyújtanak praktikus segítséget. A cikkből megtudhatja, hogy milyen típusok léteznek, és milyet választhat a hatalmas kínálatból.

Masszív tolóajtók: Hogyan válasszunk?

Fedezze fel a tolóajtók varázsát. A fő előnyök közé tartoznak a következők:

  • helytakarékosság
  • akadálymentes közlekedés
  • csendes nyitódás

Nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítő is modern dizájnnal és rengeteg dekorral. Az öltözőkben, aulákban vagy a hálószobákban is megtalálják a helyüket. Mindig a belső elrendezésének megfelelően válasszon.

2 típusú tolóajtó

1. Tolóajtó a falon

A tolóajtók nagyon egyszerű változata a falra szerelhető rendszer. A telepítés nem igényel különösebb szerkezeti módosításokat. Rögzíti a síneket az ajtókeret felső része fölötti részre, belecsúsztatja az ajtót, és letakarja egy fedő listával.

1.jpg (31 KB)  2.jpg (68 KB)

2. Falban futó tolóajtó

A második igényesebb változat a falban futó tolóajtó. A ház tervezésekor fontos figyelembe venni a tok falba való beépítésének szükségességét. A beillesztéshez le kell bontani a falat, és úra kell építeni. A faépületek esetében gipszkarton falat használnak.

Ajtó anyaga

Laminált

Megfizethető és nagyon gyakran használt anyag bútorgyártáshoz. A laminált tolóajtókat könnyű karbantartani, és jól ellenállnak a gyakori sérüléseknek.

Tömörfa

A tömörfa ajtókat nagy ellenállóképesség és tartósság jellemzi. A tömörfa bútorok megjelenésében és illatában egyedülállóak.

Üveg

Az üveg tolóajtók különösen a fürdőszobákban találták meg a helyüket. A vonzó felületi és karcállóság elengedhetetlen. Az üvegajtó a sötét tereket megvilágítja.

213803.jpg (903 KB)

Halk zárórendszer

A halk zárórendszer egy önzáró mechanizmus, mely lassítja a mozgást a zárás utolsó szakaszában, és megakadályozza a kemény ütést, becsapódást

A csendes és zavartalan záródást egy beépített csappantyú garantálja, amely a bútor részéhez van felszerelve. Ezenkívül a telepítés nagyon egyszerű, és maga a rendszer növeli az ajtó üzembiztonságát.

1a.jpg (668 KB)  2a.jpg (746 KB)  3a.jpg (210 KB)  4a.jpg (629 KB)

Válasszon egy tolóajtót pontosan az Ön belső terének megfelelően. Számos dekort, szélességi változatot kínálunk. Akár tükörrel, akár teljes panellel rendelkező ajtót keres, nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt. Ráadásul ingyenes szállítással bármikor, bárhová.

 

AJÁNLJUK: Tekintse meg a tolóajtók teljes választékát.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése