Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Loftok: Lakhatás és életmód

A loft lakások az 1950-es és 1960-as években jöttek létre. Pontos fordításban a loft tetőteret vagy padlást, de egy gyár felső nyitott emeletét is jelenti. Ismerje meg velünk testközelből a tágas nappalit. A bohém életet képviseli a korábban ipari épületekben, például régi gyárakban, víztornyokban, csarnokokban vagy vasútállomásokon. Ismerje meg velünk ezt a tágas terekből álló otthont.

Loftok: Lakhatás és életmód

Mi az a loft?

A loft lakásokat eredetileg nem lakhatásra szánták. Tulajdonosuk a gyakran ipari helyiséget élhető és szellős lakássá alakította át. A loftok sokféle formájával találkozhat, leggyakrabban ipari csarnokokkal és régi gyárakkal, de a csillagvizsgáló, malom, régi sörfőzde, transzformátorállomás vagy dokk sem kivétel.

Az ipari stílus szinte minden loft lakás fő ismertetője. A fém elemek a fekete-fehér színekkel kombinálva jellegzetes hatást kölcsönöznek a loft lakásoknak. A részletesen átgondolt nyitott ipari tereket gyakran az épület eredeti formája és használata ihlette. A régi ipari épületek egy felújítás során több lakóegységgé is átalakíthatók.

loft.jpg (74 KB)

A loft lakhatás jellemző vonásai

Magas mennyezet, üvegfalak vagy nyers falak. Mindez tökéletesen jellemzi a loftl akást. Az atipikus ház ideális a szokatlan életstílus szerelmeseinek. A kreatív emberek különösen értékelni fogják a magas mennyezetet és a szabad tereket.

A nappalik hatalmasak, ipari környezetre jellemző tulajdonságokkal. Ezek általában tágas bőr ülőgarnitúrákat és fa vagy fém asztalokat és polcokat tartalmaznak. Legyen óvatos a bútorokkal, ügyeljen arra, hogy a tér nyitottnak, légiesnek hasson. Tartsa meg a falakat eredeti kialakításukban. A talaj beton réteg darab szőnyeggel díszítve.

A domináns elemek az elektromos vezetékek, amelyek a szabadon hagyott téglafalak felületén futnak végig. A nagy dolgozószobából nem hiányozhatnak a tágas acél könyvespolcok.

Az alvóhely leggyakrabban az úgynevezett hálószoba emeleten található. A tetőtéri lakások tulajdonosai a lehető legtöbbet hozzák ki a térből. A magas mennyezetet egy alacsonyabb szint osztja, ahol egy másik szoba jön létre kicsit magasabban. Ideális hálószobának, dolgozószobának vagy gyerekszobának nagyobb gyerekek számára.

loft high roof.jpg (82 KB)

A loft lakások hátrányai

A tetőtéri lakások legnagyobb hátránya a rossz akusztika. A környezetből gyakran hangos zajok szűrődnek be. Ez kevés hatással volt a tér eredeti használatára. A válaszfalak nélküli nyitott tér nem ad sok magánéletet. Ezért a loft lakások népszerűek az egyedülálló bohém vagy a gyermek nélküli párok körében. Az utolsó hátrány a fűtés. A hőszivárgást 100%-ban lehetetlen megakadályozni ezekben az épületekben. Végül is a befejezetlen falak és az eredeti ablakok nem felelnek meg a modern lakások jelenlegi szabványainak.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése