Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Kombináljon különböző stílusú étkezőszékeket az asztalnál

Az elmúlt év trendje a szokatlan dizájn. Adjon egy kis eredetiséget az étkezőnek – kombinálja a különböző stílusú székeket egy asztanál. Igen, ne féljen a modern vagy retro daraboktól. Válasszon pasztell vagy erős tónusokat tömör fával és fémmel kombinálva. Az eredmény garantáltan meglepő.

Kombináljon különböző stílusú étkezőszékeket az asztalnál

Azonos árnyalat, de más a forma

Ebben az esetben egy szín dominál az étkezőben. Használjon egy színtónust csak kis eltérésekkel minden étkezőszéken. A formákkal extravaganciát ér el. Fogadjon különböző formájú székekre vagy fotelekre. Minden szék más és más lehet. Az egyesítő elem a szín. Kipróbálhatja a 3 + 1 vagy 2 + 2 variációt, ahol mindig 3 vagy 2 szék egyforma, a többi pedig eltérő. Ez csak az Ön ízlésén múlik.

Azonos forma, de különböző színek

Az előző lehetőség ellentéte, hogy a szék azonos formájú, de más színű. Ha ezt a változatot részesíti előnyben, akkor több lehetőség közül választhat. Az egyik a kontrasztok vagy a merész színek kiválasztása. Sárga, zöld és szürke székek is lehetnek egy asztalnál. A széles színskála ihletet ad. Jobban szereti a visszafogott megjelenést? Válasszon egy erősebb tónust, és kombinálja semleges színekkel, mint például a bézs, fehér vagy krémszínű.

mix.jpg (32 KB)

Modern és retro

Jó ízlése van és bátor? Ne dobja ki a régi székeket, hasznosítsa újra. Néha nehéz kitörni a klasszikus, hagyományos étkező megjelenéséből. A klasszikus étkező szettet idővel megunhatja. Ezért próbálja ki az új és a régi székek kombinációját egy asztalnál. Csak kövesse a fenti szabályok egyikét. Ugyanaz a szín és más forma, vagy ugyanaz a forma és más szín. A klasszikus fa székhez adjon kárpitozott vagy fém székeket. Egy egyedülálló egészet varázsol, ami nagy örömet okoz.

Anyagok kombinációja

A kreativitásnak nincsenek határai. A változás szerelmesei kombinálhatják az anyagokat. A masszív étkezőszékeket gyakran kombinálják kárpitozott fotelekkel. Ebben az esetben a székek dominálnak, ezekből elég csak egy vagy két darab. A többi szék készülhet tömör fából, fémből vagy műanyagból. Legyen merész, és kombináljon mindent, ami tetszik Önnek. Ideális kompromisszum azoknak, akik nem tudnak dönteni.

chairs 4.jpg (24 KB)

Főleg stílusosan!

Igazítsa az étkező stílusát a konyhában választott stílushoz. Ha az étkező a nappali része, próbálja meg átgondolni a nappaliban használt stílust. Hangolja a skandináv stílusú teret pasztell és természetes színekre, miközben fekete vagy grafit színekkel érheti el az ipari stílusú otthont.

A belső tér nem egy stílusú? Alkalmazza a tér jellegzetes színeit az étkezőszékekre. A széles körben használt fát könnyedén összehangolhatja a tégla és a krém színnel. Ez a kombináció hangulatos étkezőt hoz létre.

Krómzölddel, olaj vagy ultramarinnal nem fog mellé fogni. A hangsúlyosabb és gazdagabb tónusok tökéletesen illeszkednek a világos belső térhez. A világosabb menta szín is nagyon népszerű.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése