15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Kerti bútor: Tudja, hogy milyet válasszon?

Kerti bútort keres teraszra vagy erkélyre? A tavasz első napjaival eljött az idő egy új pihenőhely vásárlására. Tanácsot adunk, hogy mire figyeljen és mi alapján válasszon. Inspirálódjon nálunk és válasszon velünk. Élvezze a napsütéses napokat az új kerti bútorokon családjával és barátaival.

Kerti bútor: Tudja, hogy milyet válasszon?

Étkező vs. kültéri ülőgarnitúra bútor

Tudja a fő különbséget a fenti kifejezések között? Az étkező kerti bútor hasonlít egy klasszikus étkezőgarnitúrához. Étkezőasztalból, székekből vagy fotelekből áll.

Míg a kerti ülőbútor, ahogy a neve is sugallja, egy ülőgarnitúrára hasonlít. Gyakran kiegészítik azonos anyagból készült alacsony dohányzóasztallal.

Méret

Maga a vásárlás előtt alaposan mérje meg azt a helyet, ahová az új bútorokat el szeretné helyezni. Ha az erkély egy darabját választja, gondoljon elegendő szabad mozgástérre és egy kis asztalra. Ebben az esetben a népszerűek az összeállítások, amelyek 2 székből és egy kis asztalból állnak.

Fontos paraméter a megfelelő számú ülőhely. Ha kültéri ülőhelyet keres egy nagy családnak vagy rendszeres baráti találkozókhoz, az új bútornak legalább 6 ülőhelyet kell biztosítania. Ideális választás égy tágas asztal, ahol minden vendég kényelmesen elfér.

night terracce.jpg (183 KB)

ELHELYEZKEDÉS

Javasoljuk, hogy a kerti bútorokat vízszintes felületre helyezze. A biztonság és a stabilitás az első. Ha rendelkezik terasszal, akkor ez egyértelmű választás. Csak adjon hozzá egy napellenzőt vagy napernyőt, amely még a forró napokon is kellemes árnyékot ad.

Megfelelő alternatíva egy fa alatti hely. A fa természetes árnyékként fog működni, amellett, hogy nyugodt légkört teremt. Ha van rá lehetőség, helyezze el a bútorokat az úttól, ösvénytől minél távolabb, hogy a környező zaj ne zavarja a kert kényelmét.

metal.jpg (172 KB)

SZÍN ÉS STÍLUS

A stílusnak összhangban kell lennie a környezettel. Válasszon más bútort a házba és mást az épület teraszára. Természetesen ez mindig az Ön ízlésétől és igényeitől függ. A funkcionalitás legyen az első.

Idén nyúljon a natúr vagy pasztell színekhez, melyekhez párnák vagy ágytakarók formájában még színesebb elemeket adhat.

HU.png (84 KB)

ANYAG

Rattan

Az idei év trendje kétségtelenül a rattan. Akár természetes, akár mesterséges. A rattan bútorok kiválóan ellenállnak a nedvességnek, rugalmasak és légáteresztőek. A mesterséges rattan bútorokat esőben a teraszon hagyhatja. A rattan könnyen karbantartható, kis súlyát is értékelni fogja. Gyakran tömörfával vagy fémmel kombinálják.

ratan.jpg (160 KB)

Tömörfa

Egy klasszikus, ami sosem megy ki a divatból. A fából készült bútorok már néhány éve népszerűek. A termékek rendszeres karbantartást igényelnek enyhe csiszolás és védőbevonat formájában. A tömörfa kerti bútorok választéka széles. Javasoljuk puha párnák használatát.

Egyik változat a raklapból készült bútor. Olvassa el az egyszerű barkácsolási útmutatót. Készítsen raklapból ülőgarnitúrát, és egészítse ki puha párnákkal.

wooden.jpg (150 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése