15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Kerti bútor: hogyan védjük meg az esőtől

A kerti bútorok gyönyörű kiegészítői bármely kültérnek, stílusosabbá és kényelmesebbé téve azt. Azonban az elemek, különösen az eső miatt sérülhetnek. Megfelelő védelem nélkül a kerti bútorok gyorsan kifakulhatnak vagy megsérülhetnek. Mai cikkünkben több módszert is bemutatunk a kerti bútorok védelmére.

Kerti bútor: hogyan védjük meg az esőtől

1. Fektessen be vízálló bútorhuzatba

A kerti bútorok eső elleni védelmének egyik legjobb módja, ha vízálló bútorhuzatokba fektet. Ezeket a huzatokat kifejezetten úgy tervezték, hogy megvédjék a nedvességtől. Keressen olyan huzatokat, amelyek kiváló minőségű, tartós anyagokból készülnek, és jól illeszkednek a bútorhoz, hogy maximális védelmet biztosítsanak.

Snímek obrazovky 2023-05-09 073334.jpg (227 KB)

PEROK kerti szett

2. Használjon bútorviaszt

A bútorviasz egy másik nagyszerű lehetőség az eső elleni védelemre. Segít taszítani a nedvességet, és megakadályozza, hogy a víz behatoljon a bútor felületébe. A bútorviasz alkalmazása egyszerű, viszont kövesse a gyártó utasításait.

teracce.png (1.59 MB)

TORIO kerti szett

3. Tárolja a bútorokat zárt térben

Ha lehetséges, heves esőzések idején, vagy ha tudja, hogy hosszú ideig nem fogja használni, tárolja őket zárt térben. Ez megvédi a nedvességtől és megelőzi a károsodást. Ha nincs hely a bútorok benti tárolására, fontolja meg, hogy egy fedett terasz alatt helyezze el őket.

garden chair.png (1.18 MB)

FIFA kerti szék

4. Tartsa a bútorokat tisztán és szárazon

A rendszeres tisztítás és karbantartás szintén segíthet megvédeni a kerti bútorokat. Ne feledje, hogy bútort rendszeresen tisztítani kell enyhe tisztítószerrel és meleg vízzel, majd hagyja megfelelően megszáradni a napon. Ez megakadályozza a szennyeződések és a kosz felhalmozódását, amelyek hajlamosabbá tehetik a sérülésekre.

Snímek obrazovky 2023-05-09 073422.jpg (237 KB)

ELGEN kerti szett

Egy utolsó tipp egy kerti tárolódoboz, amelyben az összes takarót és párnát tárolhatja, és biztonságban tarthatja őket a nedvességtől.

garden box.png (1.50 MB)

NOCHI kert tároló doboz

A kerti bútorok esőtől való védelme fontos a hosszú élettartam és a szép külső biztosítása érdekében. Vízálló bútorhuzatokba való befektetéssel, viasz használatával, a bútorok beltéri tárolásával, valamint a bútorok tisztán és szárazon tartásával hozzájárulhat bútorai védelméhez, és hosszú éveken át élvezheti azokat.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése