15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Karácsonyi ajándékok gyermekek számára

Alexandra Doskočilová
24.11.2022

Ha még mindig azon gondolkodik, milyen ajándékot adjon gyermekeinek idén, akkor a mai cikk csak Önnek szól. Ebben megmutatjuk új termékeinket, amelyek tökéletesen illenek a karácsonyfa alá. Gyerekágyak, székek, asztalok, különböző dekorációk, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a megfelelő darabokat.

Karácsonyi ajándékok gyermekek számára

MIXI lámpa

1. MIXI Lámpa

Egy modern, minimalista stílusú lámpa, mely a gyerekszoba megvilágításaként szolgál. Magassága 80 centiméter, gyermekeinek kedves barátként szolgál a hosszú téli estékre. Az áramellátás hálózatról, kellően hosszú kábellel megoldott. A belső LED lámpáknak köszönhetően a lámpa nem melegszik fel, így elkerülhető a baleset.

2. TEEPEE gyermek sátor

Tökéletes menedékként és játszóhelyként szolgál a gyermekek számára. A gyártáshoz természetes anyagokat használnak, 100% pamutot és fenyőfát a gyermekek egészségének biztonsága érdekében. A sátor erős és könnyen összarakható. A latakarható ablak, a zárható bejárat, a puha alsó párna és a 3 párna hangulatos menedéket teremt. A pamuthuzatot 30°C-on ajánljuk mosni és alacsony hőmérsékleten vasalni.

Obrázek2.jpg (75 KB)

TEEPEE gyermek sátor

3. HOLLAND gyerek szék

Ha Önnek óvodáskorú gyermeke van, valószínűleg lassan el kell gondolkodni a tanulószoba felszerelésén. A gyermekszék magas szintű kényelmet biztosít, öt gumikereket tartalmaz, amelyek csendes és kíméletes mozgást biztosítanak a padlón. A háttámla hangsúlyos íve elősegíti a helyes testtartást, különösen az ágyéki régióban. Ez a szék lesz a megfelelő megoldás óvodáskorú gyermeke számára.

Obrázek3.png (173 KB)

HOLLAND gyerek szék

4. BONTOM tároló

Egy modern, pasztell színű tárolódoboz, amelyet dekoratív pomponok díszítenek, nemcsak praktikus, hanem dekoratív kiegészítője is lesz otthonának. A tárolódoboz kartonból készült, és tartós polipropilén anyaggal van bevonva.

Obrázek4.png (89 KB)

BONTOM tárolódoboz

5. COMFY gyerekfotel

Gyerekfotel fa lábakon áll, amelyek stabilitást és szilárdságot kölcsönöznek. Az enyhén steppelt kárpitozás poliészterből készült, így könnyen tisztítható és modernnek hatású. Semleges színe bármelyik gyerekszobába illik.

Obrázek5.jpg (7 KB)

 

COMFY gyerekfotel

6. LISE fésülködő asztal

Egyedi dizájn és modern megjelenés. Egy ilyen fésülködő asztalt minden bizonnyal minden kis hölgy értékelni fog. Az asztal tartalmaz egy tükröt, valamint egy fiókot, amely a lányok kozmetikumainak vagy hajcsattok tárolására szolgál. A magas tömörfa lábak stabilitást és szilárdságot biztosítanak.

Obrázek6.png (789 KB)

LISE gyermek fésülködő asztal

7. JANE Pléd

Praktikus és kényelmes. A gyerekszobába és a nappaliba is alkalmas, és nem csak a gyerekeket fogja boldoggá tenni, hanem Önnek is örömet okoz.

Obrázek7.png (718 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése