INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Íróasztal és szék kiválasztása egy iskolás számára

A nyárnak egy szempillantás alatt vége lett, újra itt az ősz, és a gyerekek is visszamennek az iskolába. A családban van egy elsős is? Vagy a gyermeke kicsit megnőtt a nyár folyamán? Akkor előtted áll a nehéz feladat, hogy megfelelő környezetet alakíts ki a tanuláshoz. Hogyan válasszunk megfelelő íróasztalt és széket egy kisiskolás vagy egy nagyobb diák számára? Az iskolai téma szellemében készítettünk egy „kis puskát”, amely minden bizonnyal a segítségedre lesz.

Íróasztal és szék kiválasztása egy iskolás számára

Az alap a megfelelő méretek kiválasztása

A megfelelő magasságú íróasztal és szék az amire elsősorban összpontosítanunk kell. Ne feledd, hogy a gyermekek folyamatosan nőnek. Ez különösen érdemes figyelembe venni az elsőéves gyermekek esetében. Egy állítható magasságú gyerek íróasztal és szék ideális választás lehet.

Az állítható íróasztalok munkalapja általában 56-80 centiméter magasra állítható. Egy ilyen asztal gyakorlatilag „együtt nőhet” gyermekével. Érdemes univerzális dizájnt választani, ami később is illeszkedhet gyermeke szobájába. Az asztal szabványos méretei 120 × 60 cm körül mozognak. A sarokasztalok szintén praktikusak. Ezek gyakran lényegesen több helyet kínálnak mint, amire szükség lehet. A legmegfelelőbb anyag a fa.

223189.jpg (509 KB)

Ergonómia – egy gyermekszék kulcsfontosságú eleme

A gyermekeknek szánt széknek számos követelménynek kell megfelelnie, de a legfontosabb az ergonómia. Az igényekből sose engedjen, ha gyereknek szánt székről van szó. A gyermekeknek szánt szék kiválasztásakor alapvető fontosságú az ülés magassága. Úgy kell elhelyezni, hogy gyermeke kényelmesen elérje a padlót az egész lábával, amikor ül, tehát a lába ne lógjon le a székről a levegőbe. Az ülőpárna magassága ezért meglehetősen egyéni. Így is nagyon jó választás a fent említett állítható magasságú bútor.

A kényelem érdekében a karfák szintén hasznosak. Nem szabad megfeledkezni az anyaguk minőségéről sem. Ideális esetben a karfáknak moshatónak kell lenniük. Hidd el, hogy érdemes beruházni egy kifejezetten gyermekeknek tervezett darabba. A minőségi bútorok hosszú évekig megbízhatóan szolgálnak.

137823.jpg (61 KB)

Mi az, amiből soha sincs elég? Tárolóhely!

Akár egy első osztályos, akár egy idősebb diák számára rendez be gyerekszobát, a praktikus tárolóhelyek elengedhetetlenek. Az íróasztalba épített fiókokra és szekrényekre különösen nagy szükség van. Az íróasztal fölött elhelyezhetsz polcokat a könyvek és a tankönyvek számára. A különféle iratgyűjtők és rendszerezők szintén roppant praktikusak.

A gyermekszobai szettek kiváló megoldást jelentenek. Szó szerint elárasztanak tárolóhelyekkel. Számtalan szekrény, fiók és polc áll az rendelkezésedre. Ezenkívül a készletek biztosítják a szoba egységes és koherens stílusát. Ha mind a lányok, mind a fiúk gyerekszobáját berendezi, ezen praktikus szobaszett számtalan változata közül választhatsz.

117062.jpg (450 KB)

Praktikusság és dizájn – a diákszobák szeretik ezt a kombinációt

Egy iskolás szobájának természetesen praktikusnak kell lennie. Az idősebb gyerekek azonban értékelni fogják az eredeti kialakítást is. A felnőtté válással együtt jár, hogy változik a gyerekek stílusa is. A gyerekszobából tanulószoba lesz. Később pedig a tanulószobából lesz az otthoni dolgozószoba.

Szeretnél stílusos szobát berendezni, ugyanakkor azt a lehető legpraktikusabban? A megoldás egyszerű, és a kulcs hozzá ismét a bútorszett. A gyereknek szánt szettektől az igazán stílusos munkaállomások felé haladunk. Gyakran időtlen és ízléses kialakításukkal tűnnek ki. Emellett okosan kialakított tárolóhelyeket és rengeteg helyet kínálnak a tanuláshoz és a munkához. Már csak egy kényelmes irodai széket kell hozzáadni az egész berendezéshez. Egyszerű, mint a karikacsapás.

215118.jpg (633 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése