Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Inspiráció: Hogyan terítsünk meg a karácsonyi asztalt

A karácsonyi vacsora tökéletes hangulatát apró dolgok is befolyásolhatják, például teríték, vacsorafelszolgálás vagy apró dekorációk. Az egész család együtt az asztalnál, ezért hozzon létre egy egyedi pillanatot, amelyre mindenki emlékezni fog. Hangolja össze az ünnepi asztalt a karácsonyi dekorációval. Merítsen ihletet a népszerű stílusokból.

Inspiráció: Hogyan terítsünk meg a karácsonyi asztalt

Ünnepi asztal ipari stílusban

Régi gyárak és csarnokok ihlette ipari formatervezés. Az ipari stílusú szobák nyitottak és világosak. A tömörfa színét szürke és fekete tónusok egészítik ki fém és betonelemek formájában. Itt nagy szerepe van a világításnak, népszerűek a nagy lámpák és csillárok.

Az ipari stílusú karácsonyi dekoráció az ipar által ihletett stílus lényegén alapulnak. Az ünnepi asztal fő elemei a fém elemek, gyertyatartók és apró dísztárgyak formájában. Díszítse a fából készült asztalt fehér, fekete és szürke színekkel, amelyek tökéletes kontrasztot teremtenek. Helyezzen egy nagy fém gyertyatartót az asztal közepére. Hófehér tányért fekete vagy szürke szalvétákkal és kristálypohárral egészítse ki. Az egyesek számára szigorú ipari stílust antracit színű terítővel egészítheti ki.

Rusztikus stílusú karácsonyi asztal

A rusztikus stílus a régi időkön alapul. A belőle sugárzó szívélyes hangulat fokozza az otthonosság és a melegség érzését. A földszínek, a tömörfa és a precíz kivitelezés a rusztikus konyhák és étkezők szimbólumai.

A rusztikus stílusú ünnepi karácsonyi asztal az egyszerűségen alapul. Ebben az esetben az a szabály, hogy a kevesebb néha több. Díszítse a tömör tölgy asztalt természetes árnyalatú terítővel. Használjon lámpásokat, fém gyertyatartókat és frissen szedett tűlevelű gallyakat. A klasszikus porcelán tányérokat lecserélheti fémre vagy fára. Népszerű a tíkfa vagy a bambusz. A tányérokat egyszínű pamutszalvétával díszítjük.

rustikalni jidelni stul.jpg (268 KB)

Karácsonyi asztal modern stílusban

A modern életstílus nagy hangsúlyt fektet a praktikumra és a funkcionalitásra. Nagy formátumú csempe, sík és fényes felületek, új technológiák és az egész háztartás távirányítóval vezérelt. A mértékletesség a modern életre jellemző, további felesleges dolgok nélkül. Kis kiegészítők, könyvek és ajándéktárgyak azonban megengedettek. Ezek kiegészítik a teret.

A modern stílusú ünnepi teríték az aktuális trendeket ragadja meg. A csillogó kiegészítők a hófehér étkészlet az átlátszó üveggel kombinálva nagyszerű összhangot teremtenek. A modern asztalon dísztárgyak, adventi koszorú és gyertyatartó is helyet kap. A karácsonyi asztalon friss virágokból vagy tűlevelű gallyakból készült koszorú is ajánlott. A magas gyertyatartók tökéletesen illenek az asztalra, így elegendő szabad helyet biztosítanak a többi dekorációnak és a lakoma minden tagjának.

                    moderni.jpg (46 KB)

Kortalan vörös-fehér klasszikus

A fehér és a piros kombinációja továbbra is nagyon népszerű. A piros a hatalmat és a szeretetet, míg a fehér a tisztaságot és az ártatlanságot jelképezi. Ezekkel a színekkel hangolt karácsony meleg és hangulatos. Gyakran a nyugalom és a kiegyensúlyozottság érzését váltják ki bennünk. A piros és fehér ünnepi asztalt egészítse ki zöld vagy arany elemekkel. Helyezzen friss növényeket, közkedvelt mikulásvirágot vagy más piros virágokat az asztalra.

cervena a bila vanocni stul.jpg (132 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése