INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Inspiráció: Engedje be otthonába a tavaszt

A természet újra életre kel. Ébressze fel otthonát. Vigyen bele tavaszi frissességet és új energiát. Üdvözölje a tavasz első napjait, és díszítse az összes szobát világos színekkel, friss virágokkal és dekorációkkal. A tavaszi belső térnek légiesnek és világosnak kell lennie. Merítsen ihletet néhány tippből, amelyek nagyon egyszerűen kivetilezhetőek.

Inspiráció: Engedje be otthonába a tavaszt

Levél és virág minták

A tavasz ismertetőjele kétségtelenül a zöld a sárgával együtt. Vigye be a nappaliba vagy a hálószobába a friss természetet. Kiegészítőkkel vagy tapétákkal könnyedén elérheti a kívánt hatást. A nagy zöld levelek vagy a nyíló virágok kellemes és világos légkört teremtenek. Ön nem szereti a nagy változásokat? Próbálja ki a dekoratív párnákat vagy ágyneműt lágy színekben, természetes motívumokkal.

137196.jpg (135 KB)

Természet ihlette anyagok

A fa, a természetes rattan vagy a vízi jácint az elmúlt néhány év trendje. Cserélje ki a klasszikus virágcserepeket vízi jácintos kosarakkal, a fém székeket rattanra, vagy az asztalt farönkre. A természetes anyagok az első meleg napok egyedi hangulatát idézik.

Tányéron is élvezheti a tavaszt. Tálalja a zöld ételeket akácfa tányérokon, vagy használjon természetes anyagokból készült alátéteket. A fürdőszobában értékelni fogja a nyitott fa polcokat, amelyek szellőssé a teret.

137109.jpg (60 KB)

Pasztell színek

A 2022-es esztendőt vidámabb színek jellemzik, amelyek nem hiányozhatnak az otthonából. A pasztelllila, smaragd vagy sárga visszatérése örömet okoz a kreativitás szerelmeseinek. A levendula divatos színe a változást és a találékonyságot jelképezi. Próbálja meg párnák vagy plédek formájában beépíteni a szobába. A nyugtató szürkéskék árnyalat különösen a hálószobában vagy a gyerekszobában találja meg a helyét. Tavasszal értékelni fogja könnyedségét.

A zöld a tavaszhoz tartozik. Ne aggódjon, nem kell azonnal hozzányúlni az erős tónusokhoz. Fogadjon egy semleges olivazöld árnyalatra. Nyugtató hatású és egyszerűen a tavaszhoz tartozik! Ideális nagyobb kárpitozott bútorokhoz, mint például ülőgarnitúra vagy fotel.

interier full of flowers.jpg (136 KB)

Fény és légiesség

Használja ki az első napsugarakat, és engedje be a napot a szobába. Ne takarja le az ablakokat sűrű függönnyel vagy drapériával. Hagyja lélegezni a szobát. A tavaszi nagytakarításra is gondolni kell. Mossa le az ablakokat és az ablakpárkányokat. Díszítse ezeket húsvéti díszekkel vagy virágokkal. Vegye elő a kerti vagy erkélyre való bútorokat, és élvezze a tavasz első napjait otthona kényelmében.

Inspiráció:

143598.jpg (39 KB)

relax corner.jpg (105 KB)

 

nature box for flowers.jpg (91 KB)

 

narcisses.jpg (64 KB)

 

137111.jpg (150 KB)

 

spring flower at home.jpg (57 KB)

 

wall paper with flower.jpg (93 KB)

 

flowers in kitchen.jpg (81 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése