INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Hogyan válasszunk egy kanapét egy kisméretű lakásba?

Berendezné a lakását, de annak méretei nem sok lehetőséget kínálnak? Minden egyes centiméter döntő szerepet játszik? Ne essen kétségbe! Még egy kis lakásnak is megvan a maga varázsa, és az okosan megválasztott bútorok csak kiemelik azt. Különösen fontos a megfelelő kanapé kiválasztása, amely egy kis nappaliban a középpontban van, gyakran szó szerint.

Hogyan válasszunk egy kanapét egy kisméretű lakásba?

Mindenki tudja, hogy néha valóban kemény dió egy kis nappaliba igazán jó kanapét választani. Ráadásul a lehetőségek széles választéka sem könnyíti meg a választást. Ezért összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes kis kanapét. Nézzük meg őket együtt.

1. Kis lakás = kis kanapé

A "kevesebb néha több" jól ismert alapszabálya duplán érvényes egy kis lakás vagy akár egy nappali berendezésénél.

Bár a helyhiány miatt le kell mondania az ötüléses U-alakú kanapéról, a stílus, a dizájn és a kivitelezés terén nem kell kompromisszumot kötnie. Meglepődhet, hogy mennyi modern mini kanapé vagy fotel közül választhat.

1.jpg (248 KB)

2. Nappali és hálószoba egyben? Nem számít!

Nincs külön szoba, így a 2 az 1-ben megoldást kell választania? Nappali és hálószoba egyben?  Erre az esetre is van egy elegáns megoldás, nevezetesen egy kanapéágy, amely tökéletes választás a kis garzonokhoz. Este egyszerűen kinyitható és reggel ugyanilyen könnyen össze is hajtható.

Válasszon a különböző dizájnstílusok közül - a skandinávtól az ultramodern minimalizmuson át az időtlen klasszikusokig. A választáskor azonban tartsa mindig szem előtt a nappali es az éjszakai kényelmet egyaránt. A kanapéágynak minőségi ráccsal és minőségi matraccal kell rendelkeznie, amely biztosítja, hogy Ön mindig nyugodtan aludjon, és mindig megkapja a szükséges pihenést.

2.jpg (255 KB)

 

3. A sarokban? Egyértelműen, igen.

Az is nagyon fontos, hogy figyelembe vegye a szoba formáját, ahová a kanapét helyezi. Míg egy négyszög alaprajzú szoba némileg "szabad kezet" ad a kanapé kiválasztásakor, addig a keskeny, hosszúkás helyiségek esetén a kis sarokkanapék lehetnek a legmegfelelőbb választás.

Ezek a kanapék hatékonyan használják ki a nappali alapterületét, miközben szépen illeszkednek a térbe. Ezenkívül, ha markánsabb formát, anyagot vagy kárpitot választ, a kanapé a sarokhelyzet ellenére is kivételesen domináns eleme lesz a szobának.

3.jpg (237 KB)

4. Az ördög a részletekben rejlik

Egy kis lakás sok teret ad a kreativitásnak, különösen akkor, ha odafigyelünk az apró részletekre. A vaskos kanapé, a masszív bútorok és a sötét színek helyett engedje be a fényt és a légiességet a szobába. Például a gyakran hatalmas karfákat kényelmes díszpárnákkal lehet helyettesíteni.

A praktikus és stílusos kanapéhuzatoknak köszönhetően a belsőtér színessé, derűssé varázsolható.

 

És Ön már tudja, milyen kanapét válasszon egy kis lakásba? Tudassa velünk, ha a tippjeink segítettek a választásban!

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése