Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Hogyan lehet megszabadulni a penészétől a kültéri bútorokon.

A magas páratartalom, a levegő és a hideg a fával kombinálva nagyszerű táptalaj a penész számára. A kültéri bútorok könnyen penészesedhetnek. Felé tisztítsa meg a formát a fából készült bútoroktól, készítsen ecsetet, szivacsot edényekhez és egy vödör vizet. Ecetet, sót vagy mosogatószert adhatunk a vízhez. A kapott keverékkel tisztítsa meg az egész bútort és hagyja megszáradni a napon .

Hogyan lehet megszabadulni a penészétől a kültéri bútorokon.

Hogyan lehet megakadályozni a penész megjelenését a bútorokon?

A kültéri bútorok hosszú élettartamának fenntartása érdekében fontos a megfelelő ellátás. Ideális esetben kerülje a nedvességgel való érintkezést. Védje a közvetlen napfénytől, amely kiszárítja a fát és károsíthatja a szerkezetét . Az eső behatol a bútorok közepébe, és a baktériumok és gombák számára tenyészterületet hoz létre. Ezután a fa rothad és összeomlik.

Penészeltávolítási eljárás 4 lépésben:

  • Távolítsa el a formát durva kefével vagy szivaccsal.
  • Sima csiszolópapírral.
  • Áztasson egy speciális impregnáló vagy ecetes oldatot.
  • Fessük vagy festsük fedőréteggel, amely bezárja a pórusokat és megakadályozza a víz behatolását.

Készítsen 3: 1 arányú ecetoldatot langyos vízben és ecetben . Az ecet helyettesíthető sóval vagy mosogatószerrel.

A piacon léteznek klór, alkohol vagy gyenge sav alapú fertőtlenítő termékek. A legtöbb esetben a terméket csak az érintett területre alkalmazzák. Ezeknél a termékeknél mindig kövesse a gyártó által ajánlott eljárást.

Hogyan kell gondoskodni a kerti bútorokról?

A rendszeresen használt kerti bútorokat szivaccsal vagy ruhával tisztítsa le vízzel és enyhe mosószerrel, amely lemossa a zsírokat vagy a fényvédő maradványokat. Puha kefével könnyen eltávolíthatja a megszáradt lerakódásokat vagy iszapot.

A szezon kezdete előtt kezelje a bútorokat védőolajjal, ismételje meg ugyanezt az eljárást a szezon vége után, de közben is. Ideális esetben évente 2-3 alkalommal. Az olajkészítmény felvitele előtt a bútoroknak tökéletesen száraznak kell lenniük.

Javasoljuk, hogy fából készült kültéri, de raklapbútorokat is pakolja el száraz időjárás esetén. Legjobb fészer alatt vagy zárható helyiségben. Télen száraz helyen tárolja a kárpitozott párnákkal együtt.

 pexels-photo-59321.jpeg (234 KB)

Hogyan tisztítsuk meg a műanyag bútorokat?

Távolítsa el a durva szennyeződéseket a műanyag székekről és asztalokról tömlővel ruhával vagy szivaccsal. Az ellenálló szennyeződések érdekében használja a szóda citromlével . A kapott masszát körkörös mozdulatokkal vigye fel a foltra, és hagyja 20 percig hagyni, majd öblítse le tiszta vízzel.

A súlyos szennyeződés megelőzhető a műanyag termékek rendszeres impregnálásával . Kezelje a textilelemeket megfelelő impregnálószerrel.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése