Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Hogyan díszítsünk fel egy kis lakást karácsonyra?

Varázsoljon ünnepi hangulatot egy kis lakásba megfelelő dekorációk segítségével. A dekorációnak elegánsnak, visszafogottnak kell lennie, ugyanakkor tökéletes karácsonyi hangulatot kell teremtenie. Kis lakásokhoz válasszon visszafogott dekorációt, amelyek nem foglalnak sok helyet. Egyszerre legyen praktikus és káprázatos. Az idei karácsony visszatér a természethez és a minimalista stílushoz.

Hogyan díszítsünk fel egy kis lakást karácsonyra?

Egyszerűség mindenekelőtt

Az idei karácsony a természetes tónusokról, anyagokról és a nagyfokú takarékosságról szól. A hangsúly a minőségi kivitelezésen és anyagokon van. Kerülje a rendkívül élénk színeket, a műanyag dekorációkat és a villogó fényeket. Épp ellenkezőleg, nyúljon a klasszikusokhoz üveggömbök formájában a fára. Népszerűek az egyszínű, elegáns csillogó díszek. Fából, szalmából vagy papírból készült dekorációt is kipróbálhat. Ezek nemcsak a fán, hanem a gyerekszoba ablakában díszként is használhatók.

Természetes színek arany kíséretében

A színpalettát az is meghatározza, hogy milyen anyagokból készülnek a díszek. Semleges természetes tónusok föld színekkel, mindezt kombinálhatja merész arany árnyalatokkal. Segítségükkel gyorsan és egyszerűen elérhetjük az ünnepi hangulatot. Az arany gyertyatartók remekül mutatnak a polcon vagy az ablakpárkányon. Az arany evőeszközök nem hiányozhatnak az ünnepi asztalról. A fa arany díszítésével biztosan nem fog mellé. Kis lakásban válasszon tűlevelű gallyakat fa helyett, amit vízzel teli vázába helyezzen, vagy egy kis fát egy virágcserépben.

christmas table.png (1.58 MB)

Tökéletes részletek

Egy kis lakásban meleg fényű fényfüzérrel különleges ünnepi hangulatot varázsolhat. Hangulatot és melegséget áraszt a szobában. A különböző gyertyatartók és illatgyertyák hasonló módon működnek. Az utóbbi évek trendje a porcelán házi gyertyatartók, amelyeket a nappaliban egy komódon helyezhet el. A karácsonyi dekoráció szerelmesei örülni fognak a finom karácsonyi motívummal ellátott takaróknak vagy fürdőszobai törölközőknek.

christmas small flat.png (1.13 MB)

Karácsonyi illatok

Ki ne szeretné a konyhából áradó mézeskalács jellegzetes illatát. A karácsonyi sütemények illata varázslatos hangulatot varázsol a karácsony közeledtével. A fa, az erdő vagy a karácsonyfa illatai népszerűek illatosított viaszok formájában. Használhat fűszeres illóolajokat is, mint a fahéj, a szegfűszeg, a vanília vagy a gyömbér. Az illatok a sütéssel együtt járnak, és az egész lakásban érezhzető. Ne vigyük túlzásba az illatokat egy kis lakásban. Válasszon kevésbé intenzív illatokat.

 

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése