15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Hangulatos hálószoba télen: 5 egyszerű tipp

Egy hálószoba, amelyben biztonságban érzi magát. Vegye körül magát a megfelelő színekkel, dekorációkkal és anyagokkal. Már néhány aprósággal is hangulatos hálószobát varázsolhat a téli pihenéshez. A hosszú, sötét esték pihenésre vagy változtatásra ösztönözik otthonában.

Hangulatos hálószoba télen: 5 egyszerű tipp

1. Finom színek

Mi sem idézi jobban a telet, mint a lágy színek. Vegye körül magát visszafogottabb, szelídebb tónusokkal. Télen kerülje a rikító tónusokat és az élénk színű mintákat a hálószobában. Épp ellenkezőleg, válasszon pasztellszíneket, különösen krémszínű, púderrózsaszín, szürke és kék árnyalatokat. A smaragdzöld kiegészítők fokozzák a téli hangulatot.

winter bedroom.png (1.11 MB)

2. Búcsúzzon el a káosztól

Egy hangulatos hálószoba nem jön ki a rendetlenséggel és a káosszal. Bízzon abban, hogy egy letisztult és minimalista hálószoba sokkal inkább a pihenés érzetét kelti. Az éjjeliszekrények vagy komódok remek megoldást jelentenek apróságok tárolására. A tárolódobozok vagy kosarak stílusosak. Rejtse el a káoszt az ágyon egy pléd alá, és élvezze a tiszta otthont.

3. Aludjon puha pamutban

A téli hónapokban és a rövid nappalok idején az alvás még fontosabb mindannyiunk számára. Ezért a megfelelő ágynemű kiválasztása kiemelkedően fontos. Kényeztesse magát 100% pamut vagy más természetes anyagokkal. Az alvás minőségét többek között a matrac is befolyásolja. Általában a keményebbek ajánlottak.

TIPP: Olvassa el a „Téli ágynemű – milyen anyagokat válasszunk?” című cikket, amely segít az új téli ágynemű kiválasztásában.

winter decoration in bedroom.png (1.61 MB) 

4. Pihenősarok

A kényelmes fotel szívesen látott társ a hálószobában. Készítse el saját pihenő zónáját, amely ideális pihenésre vagy olvasásra. A fotelt helyettesítheti babzsákkal vagy függőszékkel. Ne feledkezzen meg egy kis dohányzóasztalról és a textil kiegészítőkről.

winter bedroom with relax zone.png (931 KB)

5. Tökéletes részletek

Az apróságok számítanak. Vegye körül magát olyan személyes tárgyakkal, amelyek kellemes emlékeket ébresztenek.  Helyezzen a hálószobába családról, barátokról vagy természetről készült fotókat. Higgye el, hogy egy ilyen hálószobában való pihenés kiteljesedést és energiát ad. Akasszon fel egy álomcsapdát az ágya fölé, hogy minden éjszaka kellemesen teljen.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése