INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Hangolja a home office-t a tökéletességre. Legyen hatékonyabb

Az otthoni munkavégzés sok szempontból sajátos, ezért szenvedélyes vitákat válthat ki. Egyesek csak az otthoni irodájukból dolgoznak, mások megborzongnak egy hosszú távú home office gondolatától. Akár egy otthoni iroda támogatója, akár ellenzője, valószínűleg olyan helyzetbe került, hogy kénytelen otthoni környezetben dolgozni. Hozzon létre tökéletes munkakörnyezetet, ahol jobban tud majd koncentrálni.

Hangolja a home office-t a tökéletességre. Legyen hatékonyabb

Határozzon meg egy helyet, ahol dolgozni fog

A hatékony otthoni munkavégzés alapszabálya szerint a háztartásban ki kell jelölnie egy helyet, ahonnan rendszeresen fog dolgozni. Az ágy, a kanapé, a konyhasziget vagy az étkezőasztal közötti állandó mozgások nem sok belső nyugalmat és koncentrációt eredményeznek. Ha a hely engedi, hozzon létre legalább egy kis munkaterületet íróasztallal, irodai székkel és tárolóhellyel.

Kis lakásban él, ahol már nincs hely az íróasztalnak? Ne lógassa az orrát! Legyen kreatív, és hozzon létre egy házi mobil „mini office“-t. Szerezzen be kényelmes irodai széket és kicsi asztalt, vagy összecsukható asztalt a laptopohoz. Reggel például a nappali vagy a hálószoba közepén összeállíthatja az otthoni  "mini office"-t, és amikor befejezi a munkát, újra összcsukja és félreteszi a bútorokat. Még egy kis lakásban is létrehozhat egy kényelmes és tágas helyet a munkavégzéshez.

Íróasztal, székek és polcok - alapvető otthoni irodai felszerelések

Szeretne home office-t berendezni és irodai felszereléseket keres? Mielőtt elkezdené válogatni a dekorációkat, hirdetőtáblákat, óriásplakátokat, könyvespolcokat, vitrineket és egyéb felszereléseket, amelyek a munkaterületét hangulatosabbá teszik, összpontosítson a legfontosabbra. Az otthoni irodai alapbútorok tartalmaznak asztalt, széket és tárolóhelyeket, például polcot. Az irodabútorok e hármasa nélkül nehéz lesz dolgozni.

Íróasztal - minél tágasabb, annál jobb

Elegendő hely áll rendelkezésre a házban vagy a lakásban egy nagyobb íróasztal elhelyezéséhez? Akkor ne habozzon, és szerezzen be egyet. Minél nagyobb a munkaterület, annál kellemesebb lesz a munka.  Helyet kap egy számítógép vagy laptop, de személyes tárgyakat, rajzokat, papírokat vagy irodai kellékeket is elhelyezhet. Az asztal munkafelületét próbálja meg tisztán tartani, és ne terhelje feleslegesen olyan dolgokkal, amelyekre épp nincs szüksége, és amelyek elvonják a figyelmét.

Sok embernek csak számítógépre van szüksége, ha otthon dolgozik. Ebben az esetben egy kisebb íróasztal is elegendő. A 120 cm hosszú munkalappal rendelkező FLEURY íróasztal jó szolgálatot tesz home office esetén. Kiváló minőségű laminátumból készül, amelynek vastagsága 16 mm, ABS éllel, amely biztosítja a stabilitást és szilárdságot. Kínálatunkban talál kisebb lakásokhoz alkalmas asztalokat is, például a SPIN íróasztalt, amelynek asztallapja mindössze 90 cm. Ötletes felépítésének köszönhetően kis méretei ellenére is elegendő helyet biztosít a lábaknak és meglepően tágas fiókkal rendelkezik.

Irodai szék vagy fotel - az ergonómia az első helyen

Ha otthon dolgozik, naponta sok órát tölt ülve. Az irodai szék vagy fotel minősége nemcsak a koncentrációra és a munkahelyi kényelemre, hanem az egészségre is nagy hatással van. A piacon számos dizájner széket és fotelt talál az irodához, amelyek azonban nem felelnek meg az alapvető ergonómiai követelményeknek, és nem alkalmasak hosszú távú ülésre az íróasztalnál.

Szerezzen be egy állítható széket kartámaszokkal, kellően magas fejtámlával és állítható magassággal. Irodai székeket és foteleket különféle árkategóriákba soroltunk, így Ön mindenképpen fog tudni választani.

 

Tárolóhelyek – minden fontos kéznél van

Hangolja tökéletesre otthoni irodáját, és szerezzen polcokat, polcrendszereket  és egyéb tárolóhelyeket, amelyeknek köszönhetően minden szükséges felszerelés kéznél lesz. Különösen a kis otthoni irodákban "mini office" nagyon praktikusak a függesztett polcok a falon, amelyek megoldják a helyhiány problémáját az asztalon és környékén.

Mielőtt polcot vagy polcrendszert vásárolna, gondoljon át mi mindent fog itt tárolni. Pl. Nyomtatót szeretne elhelyezni a polcon? Ezután derítse ki, hogy az adott modell megfelel-e a méreteinek.

Irodai összeállítások: a háttér a munkához anélkül, hogy aggódna kellene a kiválasztás miatt

A lehető leggyorsabban kell berendeznie egy otthoni irodát, és nem akarja, hogy megterhelje az egyes bútorok színeinek, anyagainak és konstrukcióinak kombinálása? Szerezzen be egy irodai összeállítást, és nem kell továb aggódnia. Ha inkább a rusztikus stílust kedveli, akkor a NORA irodai összeállítás érdekelni fogja, amely egy nagyobb irodában is kitűnik. Tágas íróasztalt, szekrényt, komódot és vitrint tartalmaz. Ezzel a bútorral nem fog zavarba jönni tárgyalás esetén egy ügyféllel, vagy üzleti partnerrel. Dekoratív díszlécek és díszített fém fogantyúk fokozzák a minőségi bútorok benyomását.  

Mire kell figyelni, ha otthon dolgozik?

A home office-t az elképzeléseinek megfelelően hozta létre és jó munkakörnyezetet teremtett? Munkára feli! Végül néhány tippet adunk arra, mire kell figyelni, ha otthon dolgozik, és hogyan lehet elérni a maximális hatékonyságot és koncentrációt:

  • Tartson szüneteket - ossza fel a munkaidejét időblokkokra, és tartson szüneteket. Ne egyen munka közben, csak szünetben.
  • Válassza külön munka és szabadidőt - határokat kell létrehozni a munka és a játék között. Ha a nap folyamán felváltva dolgozna, és a saját tevékenységeivel foglalkozna, nem lenne képes tökéletesen koncentrálni
  • Öltözzön úgy, mint a munkában - mentális állapot elengedhetetlen a home office-ban végzett minőségi munkához. Az agy jeleket küld, és tanult mintákon alapul. Tudja, hogy a pizsamájában pihenni szok. Szeretné elérni a maximális koncentrációt? Öltözzön úgy, mint a munkában.
  • Tartsa a kapcsolatot kollégáival - a társadalmi szempont fontos. Ne veszítse el a kapcsolatot a kollégákkal, és rendszeresen kommunikáljon velük.
  • Menjen friss levegőre - amikor úgy érzi, hogy már nem tud koncentrálni, menjen friss levegőre, és frissítse az agyát oxigénnel. Ne felejtse el rendszeresen szellőztetni otthoni irodáját.
  • Készítsen elő helyet a videohívásokhoz - ne lepődjön meg egy váratlan videohívás esetén. Készítsen elő egy tiszta háttérrel rendelkező helyet zavaró elemek nélkül. Ügyfeleinek nem kell a konyhát vagy a hálószobát nézniük.
  • Írja le feladatait, és jelölje be őket - motiválja magát. Készítsen listát az összes feladatról, és fokozatosan húzza ki az elvégzett feladatokat
  • Ne feledkezzen meg a világításról - otthoni iroda berendezésénél szerezzen be elég erős mesterséges megvilágítást lámpa vagy mennyezeti lámpa formájában. Ha az íróasztal az ablaknál van, akkor természetes fényt kap, amely energiával tölti fel.
Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése