15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Gyermeknap: gyereksarok a nappaliban

A nemzetközi gyermeknapot június 1-jén ünnepeljük. Ez egy fontos ünnep, amely a gyermekek jogairól és szükségleteiről emlékezik meg. Célja az oktatásuk, egészségük és boldog fejlődésük elősegítése. A gyermekek nagyobb biztonságban érzik magukat, ha szüleik közelében vannak.

Gyermeknap: gyereksarok a nappaliban

Bármikor fordulhatnak hozzájuk, tanácsot kérhetnek, megoszthatják gondolataikat, érzéseiket és tapasztalataikat. Ezért a gyerekek szívesebben játszanak szüleik közelében. A szülők viszont bátoríthatják és támogathatják a gyermekeket a játékban és a tevékenységekben.

Ezen okok miatt célszerű abban a helyiségben választani egy játszóhelyet, ahol a család a legtöbb időt tölti. Tegye boldoggá a gyerekeket, és készítsen számukra gyereksarkot a nappaliban!

Mielőtt hozzálátna a gyereksarok kialakításához, üljön le a gyerekekkel, és beszéljék meg, hogyan képzelik el ezt a területet. Hagyja, hogy megosszák gondolataikat és kívánságaikat azzal kapcsolatban, hogy milyen gyereksarkot szeretnének. Ez inspirációt ad, és a gyerekeket is bevonja az alkotási folyamatba.

 

children's play area.png (1.10 MB)

 

Tippek és trükkök a varázslatos gyereksarok kialakításához a nappaliban:

  1. Határozzon meg egy megfelelő helyet - válasszon ki egy megfelelő sarkot vagy a nappali egy részét, amelyet lefoglalhat a gyerekek számára. Válasszon olyan helyet, amely elég biztonságos és tágas a gyermekek játékaihoz és tevékenységeihez.
  2. Határozza meg a teret - használjon különböző elemeket, például polcokat, dobozokat, gyermekbútorokat vagy szőnyeget, hogy vizuálisan elkülönítse a játékteret a nappali többi részétől. A gyerekek valószínűleg mindenhol játszanak, de a játékok rendszerezése és tárolása szempontjából fontos a játszóterület és a nappali közötti határvonal kialakítása. Senki sem szeretne éjszaka elakadni a játékokban. Állítson fel tehát világos szabályokat arra vonatkozóan, hogy hol nem lehetnek éjszaka a játékok.
  3. Könnyítse meg a gyerekek számára a játékok rendszerezését és rendberakását - válasszon a gyerekekkel közösen egy tárolóhelyet a játékok és egyéb tárgyak számára. Használjon dobozokat, polcokat, szekrényeket vagy állványokat, hogy a játszóterület tiszta és rendezett legyen.
  4. Válasszon egyszerű dizájnt - használjon semleges, visszafogott színeket, egyszerű mintákat és egyszínű motívumokat, hogy minden könnyen összehangolható legyen a nappalival. A gyerekszobában bátran játszhat a színekkel.
  5. Egészítse ki a gyereksarkot kiegészítőkkel - az aranyos párnák és takarók otthonossá teszik a teret, felkeltik a gyerekek figyelmét, és vidám hangulatot teremtenek.
  6. Ne feledkezzen meg a kényelemről és a szórakozásról - helyezzen el egy asztalt és egy széket, hogy csodálatos helyet teremtsen a festéshez, alkotáshoz és más kreatív tevékenységekhez. Helyezzen el egy kényelmes karosszéket vagy babzsákot, amely alkalmas pihenésre és olvasására.

 

Inspiráció a gyereksarok berendezéséhez:

RIA Gyermek komód - Az elegáns gyermek komód egyszerű, skandináv stílusú vonalaival lenyűgöz. Nagy mennyiségű tárolóhelyet kínál egy tágas szekrény és egy tágas fiók formájában.

children's chest of drawers RIA.png (119 KB)

 

RONY babakocsi tároló -  praktikus babakocsi különféle tárgyak tárolására, modern kivitelben. Ideális különféle játékok, könyvek és egyéb apró tárgyak tárolására, amelyek a segítségével egyik szobából a másikba szállíthatók.

stroller RONY.png (114 KB)

TEEPPEE gyermek sátor – ideális hely a játékra és a pihenésre. A zárható ablak, a zárható bejárat, a puha alátét és a párnák hangulatos helyet teremtenek a kicsik számára.

baby tent.png (247 KB)

RIO babzsák - puha és kellemes gyerek babzsák semleges színekben. Kényelmes és nagyszerűen alkalmas az olvasáshoz.

Sitting bag RIO.png (95 KB)

SLEEP gyerek szett - az unikornis motívumú takaróval ellátott párna láttán minden gyermek szeme felragyog. Puha és kellemes tapintású, alkalmas a pihenéshez.

baby set SLEEP.png (276 KB)

Ne feledje, egy napon a gyerekek felnőnek, saját birodalmukba zárkóznak, és becsukják Ön előtt az ajtót. Élvezze ki azt az időszakot, amikor a gyerekek még kicsik, és amikor a lehető legtöbb percet töltheti együtt velük.

Teremtsen biztonságos és játékos teret a gyermekek számára a nappaliban. Látni fogja, hogy a gyereksarkot nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is értékelni fogják.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése