Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Gyerekszoba babának: 3 + 1 tipp

Szeretne tökéletesen felkészülni a baba várható érkezésére? Higgye el, hogy a babáról gondoskodni élete első hónapjaiban a legkönnyebb. Felkészülhet azonban a következő kisgyermekévekre is. Rendezze be megfelelően a gyerekszobát a baba számára. Íme néhány tipp ahhoz, hogy hogyan kell csinálni.

Gyerekszoba babának: 3 + 1 tipp

Praktikusság

A gyerekek szeretik a kis tereket. A csecsemők hozzászoktak egy szerény helyhez, ahol biztonságban érzik magukat. Emiatt érezhetik magukat kényelmetlenül a kiságyban. Megfelelő alternatíva lehet a bölcső vagy mózeskosár. Ideális és praktikus darab a legkisebbek számára.

Néhány hónap elteltével a helytakarékos bölcsőket és kosarakat klasszikus kiságy válthatja fel. Ezt fogja a gyermek használni a következő néhány évben. Gondolja át előre, és összpontosítson mindenekelőtt a megjelenésre, de a funkcionalitásra és a helyre. Nem megfelelő, de gyakran használt hely az ablak alatti tér. Számos tényező, például a fény vagy a huzat zavarhatja az alvást. Válasszon egy csendes helyet, távol az ablaktól.

A kiságynak lekerekített élekkel kell rendelkeznie, hogy a gyermek ne sértse meg magát. Vásároljon minőségi matracot és ágyrácsot. Általában keményebb matracok ajánlottak. Alkalmazkodnia kell a gyermek életkorához és súlyához, könnyen karbantarthatónak és lehetőleg antiallergénnek kell lennie. A matrac kiegészíthető úgynevezett matracvédővel, amely megakadályozza a átázást.

baby bed.jpg (146 KB)

Az első néhány hónapban szüksége lesz egy pelenkázóasztalra. Ha olcsóbb helyettesítőt keres, a piac pelenkázó alátétek széles választékát kínálja, amelyet komódra, ágyra vagy egyéb bútorra helyezhet. A pelenkázóasztaloknak védőkorláttal kell rendelkezniük, hogy megakadályozzák a baba leesését.

Minimalista dizájn

Ha minimalista hangolású bútorokat választ, akkor garantálja, hogy a gyermek idősebb korban is használni fogja. A gyerek szekrényeket, komódokat vagy tárolódobozokat pubertás koráig szolgálhatják a gyermeket. A lágy színekkel, natúr tölgy dekorral nem fog mellé. Erősebb tónusokat használhat kiegészítőknél vagy a gyerekszoba falára.

A szőnyegek a szobák kedvelt elemei, de nem túl praktikusak, mivel nehéz tisztántartani. Ha szőnyeget szeretne a gyerekszobába, akkor egyszerű mintájú szőnyeget válasszon, esetleg egyszínűt, ami illik a bútorokhoz.

A legkisebbek számára speciális alátéteket vagy habkirakós szőnyeget ajánlunk. Ez a szőnyeg kényelmesebb és puhább alternatívája. A kisgyermek nem égeti meg a térdét, és remek hely a játékhoz vagy a tanuláshoz. Egyes alátéteken állatok, betűk vagy számok találhatók.

Szín

Maradjon a föld színeknél, különösen a babaszobában. A vad és túl telített színek megzavarhatják az alvást, a gyerekek pedig nyugtalanok lesznek. Használjon merész színeket az apró kiegészítőkhöz, például szövetekhez, baldachinokhoz vagy díszpárnákhoz.

girls pink bed.jpg (105 KB)

Újszülötteknél használjon lágy földszíneket. A színekkel a gyermek nemét is kifejezheti bizonyos mértékkel, viszont semmiképp sem vigye túlzásba. A babarózsaszín nagyszerű a lányok szobájába, míg a Baby Blue vagy az Ice Blue tökéletes a fiúk szobájába.

Világítás

A csecsemők nagyon érzékenyek az erős fényre. A pupillák csak 2 hét elteltével kezdenek hozzászokni a világos és sötét árnyalatok változásaihoz. Addig a pupillák szűkültek, hogy csökkentsék a szembe áramló közvetlen fényt.

white baby bed.jpg (54 KB)

A klasszikus mennyezeti lámpák elengedhetetlenek a gyerekszobában. A fény gyakran túl erős és fehér. A babáknál használjon speciális lámpákat, amelyek árnyékoltak, a fény pedig meleg. Ez a fénytónus biztonságot ad a babában. A lámpa nem világíthat közvetlenül az arcába. A szoba távolabbi sarkába kell telepíteni, így csak finom árnyékolás jön létre.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése