Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Erkélybútorok – teremts oázist otthon

Itt a nyár, és vele együtt megérkeztek a kellemes enyhe időjárású esték. Mi lehet jobb annál, mint este leülni egy ital mellett és az esti égboltot kémlelni? Egy erkélyes lakás tulajdonképpen igazi főnyeremény. Te is szeretnéd, ha a béke és nyugalom szigete lenne a teraszod? Olvasd el tanácsainkat, hogy mire kell ügyelni az erkélybútorok választásakor, és gyorsan valósággá válhat.

Erkélybútorok – teremts oázist otthon

Ellenállás az időjárással szemben

Az erkély bútorok kinézete természetesen fontos. De nem szabad a minőséget és a kivitelezést sem figyelmen kívül hagyni. Az anyagoknak elég tartósnak kell lenniük ahhoz, hogy bírják a napon, esőben vagy erős szélben. Az erkélybútoroknak mindezt ki kell bírniuk.

Egy minőségi balkon szett több évig kifogástalan állapotban kell, hogy maradjon. A könnyű és tartós alumínium nagyon népszerű anyag, elegáns erkélyszékek és asztalok készülnek belőle. A klasszikus, amivel nem lehet mellé fogni, az a fa bútor. A fából készült kültéri ülőgarnitúra kiválasztásakor azonban ügyelj a felhasznált anyagra és a kivitelezésre is. Csak a minőségi, keményfából készült bútorok állnak ellen a nedvességnek, és nem fakulnak ki az idő múlásával.

133855.jpg (203 KB)

Trendi polyrattan – hallottál már róla?

A hagyományos fa és alumínium mellett már nagyon befutott a polyrattan is, a fonott kinézetével a hagyományos természetes rattanhoz hasonló hatást kelt. Tulajdonságai azonban egészen mások.

A polyrattan vagy másnéven műrattan egy modern anyag. Egyre népszerűbbé válik a kültéri bútorok gyártásában. Ennek számos oka van. Legfőbb előnyei közé tartoznak:

  • átlagon felüli anyagtartósság és egyszerű ápolás
  • ellenáll a közvetlen napfénynek, esőnek, szélnek és hőmérséklet-ingadozásnak
  • környezetbarát és 100%-ban újrahasznosítható
  • rendkívül kényelemes és fényűző megjelenésű

Használd a kreativitásod

Engedd szabadjára kreativitásod a kültéri helyiségek berendezésénél. Ha a hely megengedi, raklapok felhasználásával igazán eredeti ülőhelyeket lehet létre hozni az erkélyen. Az okosan megtervezett, fából készült raklapbútorok megfelelnek a tartósság, a funkcionalitás és a kényelem minden fent említett követelményének. Ráadásul egy nagyszerű és trendi dizájnelem.

Egy raklapból készült ülőalkalmatosság nagyszerűen mutat egy nagy erkélyen vagy teraszon. És a készítése sem bonyolult. Csak egy kis ügyesség kell hozzá. Tudja, hogyan lehet ilyen raklapülést készíteni?

A maximális kényelem érdekében a kanapéra helyezz raklappárnákat. A választék széles, és számos szín és anyag közül lehet választani. A raklappárna-szettek erős és tartós szövetekből készülnek, egyes huzatszövetek még víztaszítóak is.

136622i.jpg (245 KB)

A kényelem elengedhetetlen

A stílusos bútorok nagyon fontosam, de a megfelelő kényelem elengedhetetlen. Végül is az erkélyen eltöltött pillanatok pihenésről és feltöltődésről szólnak. Ezért a kültéri bútorok esetében is kell összpontosítani a kiváló minőségű párnázásra. Ha pedig nem szeretnéd, hogy minden nyári zivatarban gyorsan ki kelljen futni a párnákért, válassz gyorsan száradó anyagokat, amelyek nem bánják a túlzott nedvességet.

pexels-photo-1230665.jpeg (216 KB)

Összefoglaló a végén – 5 szabály az erkély berendezéséhez

  1. Gondosan mérd meg az erkélyt. Ezután válaszd ki a bútorok stílusát és kialakítását.
  2. Válassz minőségi, időjárásálló anyagokat.
  3. Részesítsd előnyben a könnyen karbantartható, mosható anyagokat.
  4. Ne feledkezz meg a dekorációról sem, amely hangulatossá teszi az erkélyt.
  5. És mindenekelőtt – gondolj a kényelemre, és tedd az erkélyt a béke és nyugalom szigetévé!
Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése