INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Előszoba 170 000 Ft-ig

Az előszoba berendezése még korlátozott költségvetés mellett is egyszerű lehet. Különös figyelmet kell fordítani a gyakorlati használatra, de az általános megjelenésre is egyaránt. A bútorválasztásban nagy szerepet játszik az előszoba mérete, az ablak vagy a bejárati ajtó üvegezése. Mutatunk néhány bevált tippet ahhoz, hogy hogyan rendezzen be egy előszobát 170 000 Ft-ig.

Előszoba 170 000 Ft-ig

Előszoba összeállítások

A legköltséghatékonyabb változatok a teljes előszoba összeállítások, amelyek cipőtárolót, akasztót és tükröt vagy egyéb tárgyak tárolására szolgáló helyet tartalmaznak. Természetesen az egyes elemek külön-külön is kombinálhatók. Ez az Ön igényeitől vagy a szoba méretétől függ. Az atipikus kialakítású előszoba esetében egyetlen lehetőség a különálló bútorok kiválasztása.

Népszerűek a előszobaösszeállítások cipőtárolóval, amelyek puha párnával vannak ellátva, hogy kényelmessen fel tudjuk venni a lábbelit. Általában 2 féle előszoba összeállítás közül választhat.

Az első változat az egy darabból álló összeállítások. Az összeállítás általában tartalmaz egy szekrényt, cipőtárolót, tükröt és akasztókat, és mindent egy deszka köt össze ugyanazzal a dekorral. Ez egyetlen falat hoz létre. A tükör vagy akasztó egyedi magassága nem határozható meg, ami kisebb hátrányt jelenthet.

picture 1.jpg (26 KB)

A második lehetőség azok az előszoba összeállítások, amelyek legalább két részből állnak. Az alsó rész, ami egy cipőtárolóból és egy kis szekrényből, plusz a felső rész, ami egy tükörből és egy fogasból áll. Ennek a változatnak az az előnye, hogy a tükör magasságát a fogassal együtt lehet állítani. Csak Önön múlik, hogy milyen magasságban helyezi el az összeállítás felső részét.

picture 2.jpg (29 KB)

Kicsi előszoba berendezése

Egy kis előszoba is lehet praktikus és egyszerre reprezentatív. A megfelelő tervezés a siker kulcsa. Ne zsúfolja tele a kicsi helyet bútorokkal. Az élénk színek és a tükrök viszont optikailag megnövelik a teret.

Zárt helyiségekhez világos színek, ideális esetben tiszta fehér vagy finom szürke, rózsaszín vagy krém tónusok választását javasoljuk. Fontos elem a fény. Otthon berendezésénél ügyeljen arra, hogy elegendő természetes fény jusson be a bejárati ajtó üvegrészén. A panellakásokban ez általában nem lehetséges, ezért válasszunk minőségi világítást. A legalkalmasabbak a mennyezetre erősített spotlámpák vagy mennyezeti lámpák. Általában meleg fehér fény (2700 - 3000K) használata javasolt.

Kicsi előszobába válasszon külön elemekből álló darabot, amelyet a térhez igazíthat. Az előszobában csak cipőtárolót, tükröt és fogast helyezzen el, legyen az álló vagy függesztett.

Ha az ajtó az előszobából egy másik helyiségbe vezet, használjon tolóajtót, ami helytakarékos. Az előszobának hangulatosnak és szellősnek kell lennie. Ne töltse túl felesleges dolgokkal, és ne használjon túl gazdag színeket.

Hely a kiegészítőknek

Az előszoba kiegészítői esztétikusra és praktikusra oszthatók. Könnyebben nélkülözheti az esztétikus kiegészítőket, viszont otthonossá teszik a lakást. A vázák szárított virágokkal, gyertyák vagy festmények számos előszoba szerves részét képezik. A konzolasztalok is helyet kaphatnak az előszobában. Elegánsan kitöltik a helyiséget és ízléses elemmé válnak.

A praktikus darabok főleg a fogasok, padok vagy polcok mindenféle formában és színben. Próbálja meg a kiegészítőket az előszoba általános stílusához igazítani. Akár vázák vagy keretek formájában lévő apró elemeket merészebb színekre hangolhat.

Előszoba 160 000 Ft-ig: Inspiráció 1. sz.

picture 3.jpg (34 KB)

Előszoba 170 000 Ft-ig: Inspiráció 2. sz.

picture 4.jpg (49 KB)

Előszoba 170 000 Ft-ig: Inspiráció 3. sz.

picture 5.jpg (58 KB)

 

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése