INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Csináld magad:Ülőgarnitúra raklapokból

Készítse el saját ülőgarnitúráját raklapokból. Egyszerű útmutató a barkácsolóknak és a kreatívoknak. Csak néhány csavarra, néhány szabad órára és lelkesedésre van szükség. Eredeti és teljesen funkcionális bútorokat használhat raklapokból a teraszon, bent vagy az erkélyen. Nézze meg, hogyan kell csinálni. Gyerekjáték lesz.

Csináld magad:Ülőgarnitúra raklapokból

Készítse elő:

  • Euro raklap 120x80 cm – 9db
  • Lakk vagy festék fára
  • Csiszolópapír
  • Csavarok
  • Szerszámok – fúró, ecset, csiszoló

Lépésről lépésre:

  1. Készítsen elő minden anyagot és elegendő helyet
  2. Csiszolja le a raklapokat és távolítsa el a szennyeződéseket. A felületnek simának kell lennie.
  3. Ezután kezelje speciális lakkal vagy lazúrral, amely megvédi a felületet a penésztől és a szennyeződésektől.
  4. Hagyja megszáradni a lakkot.
  5. Rögzítse az egyes raklapokat csavarokkal egymáshoz. Mindig kettőt egymásra. Helyezze őket egymás mellé L alakban. Csavarozzon rá további raklapokat háttámlaként a hátuljára.
  6. Helyezzen rá raklappárnákat, és élvezze a szabadidőt.sedacka palety.jpg (63 KB)

Raklapválasztás

A raklapok kiválasztásakor figyeljen nemcsak a méretre, hanem a felhasznált fa állapotára és minőségére is. Ügyeljen a látható penészre vagy nagy repedésekre, amelyek értéktelenné teszik a raklapot.

A klasszikus 120x80 cm-es raklap átlagos ára darabonként 500-2500Ft között mozog. A minőségi raklapok megvásárolhatók az online áruházakban vagy az otthona közelében lévő kiskereskedőknél.

Raklapfeldolgozás

A fa megmunkálása előtt távolítsa el a szegeket vagy a fém kapcsokat, mivel megsérülhet a csiszoló. Az első szakaszban javasoljuk az éles élek csiszolását és a kiálló szálkák simítását. A raklapoknak simának kell lenniük.

Tisztítsa meg a felületet a portól és a fűrészportól. Ezután alkalmazzon egy speciális védőlakkot vagy lazúrt. A kreatívabbak ízlésüknek vagy belső tereknek megfelelően festhetik át a palettákat. Várja meg, amíg a festék alaposan megszárad.

Snímek obrazovky 2021-05-18 130405.jpg (83 KB)

Raklapszerelés

Rakja egymásra a megmunkált és festett raklapokat, majd csavarokkal rögzítse őket. A csavarfejek nem állhatnak ki, mert ez megsértheti vagy megrepesztheti a kárpitozott ülést.

Először készítse elő az alsó elemeket, majd óvatosan szerelje össze a raklapokat, majd fúrja rá a felső raklapokat. Két raklapréteg biztosítja a kellő magasságot és kényelmet, ha magasabbat szeretne, készíthet három réteget. Végül rögzítse az oldaltámlákat, majd helyezze a párnákat a háttámlákra és az ülőfelületekre.

 

AJÁNLJUK: Manapság nagyon trendik a raklapágyak, amelyeket saját maga készíthet el, és csak matracokat és ágyneműt ad hozzá.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése