INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Bútorok és dekorációk, amelyek idén ősszel sem hiányozhatnak otthonából

A korai szürkület, a köd és az eső közvetlenül arra ösztönzi az embereket, hogy vonuljanak vissza otthonaikba. Most van itt a legjobb alkalom arra, hogy hangulatossá tegye otthonát. Akár új bútorokat keres, akár csak ízléses dekorációkat, tanácsokat adunk, hogy mit keressen ősszel. Készüljön fel az előttünk álló hűvös napokra.

Bútorok és dekorációk, amelyek idén ősszel sem hiányozhatnak otthonából

Fotelek

Ősszel sem lehet fotel nélkül. A fotel ideális társ a kényelmes otthoni pihenéshez, olvasáshoz vagy lazításhoz. Egy új fotel kiválasztásakor nemcsak a szín, az anyag, hanem a forma és a méret is fontos. Kényelmesnek kell lennie, ugyanakkor ki kell egészítenie a belső teret. Sok otthonban a fotel fontos kiegészítő.

134154.jpg (42 KB)

Jimmy fotel

Fordítson figyelmet a kárpit kiválasztására. A bőr vagy műbőr kárpit elegáns, de több törődést igényelnek. A bőr könnyen megrepedhet és megkarcolódhat. Népszerűek a karfás fotelek akár önmagukban állva, akár puffal együtt. Azt mondják, hogy ha nem tudja, hogy milyen fotelt válasszon, akkor válasszon egy szövettel kárpitozott darabot.

Bővíthető asztal

A rövidülő napok a családdal és a barátokkal való közös étkezésre ösztönöznek. Ekkor értékelni fogja a tágas bővíthető asztalt.  Az idei trend a kerek, bővíthető étkezőasztalok. A Luciano bővíthető étkezőasztal 3 db 50 cm széles lappal könnyedén akár 250 cm szélességre is bővíthető.

149746.jpg (137 KB)

Mao bővíthető étkezőasztal tölgy dekorral

Ha a klasszikus téglalap alakú asztalt kedveli, akkor válassza a Blok bővíthető asztalt egyszerű szétnyitható mechanizmussal. Első látásra meg fogja szeretni az elegáns kialakítást. Az asztal könnyen bővíthető 160 cm szélességre.

Ágyazható kanapé

Hosszúra nyúlt a Halloween parti? Ne essen kétségbe, és szerezz be egy ágyazható kanapét a váratlan vendégekhez. Higgye el, hogy a tágas kanapét az év során máskor is használni fogja majd alkalmi ottalvásokhoz. Ráadásul a legtöbb kanapé tárolóhelyet is tartalmaz. A kanapét hangolja a belső térben használt színekhez, mindenképp összhangban kell lennie a többi bútorral.

226966.jpg (57 KB)

SELIMA kárpitozott kanapé szürke színben

Fedezze fel a népszerű Palermo sarok ülőgarnitúrát számos színválasztékban. Könnyedén alakítsa át tágas ággyá az alkalmi ottalvásokhoz. A Lentil kanapéval sem fog mellé fogni. Itt értékelni fogja a lehajtható háttámlát, amellyel egy mozdulattal alvóhelyet hozhat létre. Nagyszerű darab nappaliba és diákszobába.

Fali dekorációs panelek

Otthonának változásra van szüksége? Néha még egy kis változásnak is nagy hatása van. Fedezze fel az új, divatos fali paneleket, amelyek a nappaliban, a hálószobában és az előszobában is használhatók. Válasszon a kárpitozott vagy lamellás panelek széles választékából. A panelek könnyen rögzíthetők közvetlenül a falra ragasztó, tépőzár vagy csavarok segítségével. Cikkünkből megtudhatja, hogyan kell telepíteni a fali dekorációs paneleket.

150879.jpg (91 KB)

PIG kárpitozott fali panelek szürke színben

A kárpitozott panelek helyettesíthetik a fejtámlát, míg a lamellás panelek a TV asztal mögötti dekorációvá válnak. Gondozásuk nem nehéz, csak rendszeres porszívózással kell portalanítani.

Szőnyegek

A szőnyegek az otthonok elengedhetetlen díszei. Meleggé, otthonossá és részben hangszigetelté teszik a szobát. Tartsa a lábát szépen melegen, és szerezzen be egy darab szőnyeget. Ezt a praktikus segítőt a nappaliban a kanapé előtt, a hálószobában az ágy mellett vagy a gyerekszobában értékelni fogja.

A vastagabb, rövid szálú szőnyegek jobban megfelelnek a nappalikban, és könnyebben karbantarthatók. A hálószobákba viszont ideálisak a bolyhos, magas szálú szőnyegek, amelyek kényeztetik a lábakat. Akár egyszínű, akár mintás szőnyeget választ, mindig tartson mértéket.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése