Bútorok a kikapcsolódáshoz: Tippek karácsonyi ajándékhoz

Lepje meg szeretteit egy új elegáns darabbal. A fantáziadús bútorok a pihenéshez örömet okoznak a nagymamának és az apukának egyaránt. Válasszon praktikus kanapékat, ülőgarnitúrákat és foteleket a belső stílusnak megfelelően. Merítsen ihletet 5 pontból a karácsonyi ajándéktippekből minden családtag számára.

Bútorok a kikapcsolódáshoz: Tippek karácsonyi ajándékhoz

Ülőgarnitúra az egész családnak

Olyan ajándékon gondolkodik, ami az egész családnak tetszeni fog, praktikus és mindennap használható? Az ülőgarnitúra a megfelelő ajándék. A legfontosabb a választásnál kétségtelenül az esztétikai szempont, de a funkcionalitás és a méret is. Válasszon olyan színben, amely illik a nappaliba. A merészebbek számára válasszon élénkebb szín és kárpit kombinációt. Illessze a bársonyot vagy a látható szálszövésű kárpitokat a belső térhez és a többi bútorohoz.

Kárpitozott fotel anyának és apának

Egy hely, ami csak az Öné lesz. Kényelmes hosszú órákig tartó olvasáshoz és filmnézéshez. A kárpitozott fotelek nagy kényelmet biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Hangulatos menedék, ahol megpihenhet, és boldogan tér vissza. Zárja ki a mindennapi gondokat és a problémakat. Ajándékként a legnépszerűbbek a fotelek lábtartóval, ugyanolyan kárpitozással és kivitelben. Ne becsülje alá a színválasztást, kombinálja a szoba többi bútorával.

134140.jpg (31 kB)

Kanapé kis lakásba

Fogadjon a bevált formára és lágy színekre. Válassza ki a kanapét szeretteinek a szoba adottságai alapján. Egy kanapéval mely lábakon áll biztosan nem követ el hibát, ami légiessé teszi a teret. A választás előtt gondolja át, hogy mire és milyen gyakran fogja használni a kanapét. Mindennapos és gyakori használathoz válasszon magas háttámlával ellátott kanapét. Ha csak alkalmanként használja, válasszunk egy extravagánsabb darabot, alacsonyabb háttámlával.

134107.jpg (48 kB)

Puff, tegye fel a lábát

A puff és lábtartó ülőhelyként is szolgálnak, de nagyszerű pihenést biztosítanak a láb számara is. Multifunkcionális segítő minden belső térbe. Igazítsa a puffot a meglévő kanapéhoz és fotelhez. Sok puff tárolóhelyet rejt apró tárgyak számára. A nappali, a hálószoba vagy a pihenősarok elegáns elemévé válik. Élvezze a pihenés pillanatait otthona kényelmében.

137154.jpg (128 kB)

Hintaszék a pihenéshez

Biztosítson kényelmet pihenés közben a nagypapának. Ajándékozzon egy hintaszéket, amely negyszerű kiegészítő. A sok szín, anyag és forma közül válassza ki a megfelelőt. A puha töltelék a lengő mozdulatokkal kombinálva  kényelmet és nyugalmat biztosít. A karácsonyfa alól nem hiányozhat egy hintaszék és egy népszerű szerző könyve.

 

136550.jpg (22 kB)

Ajándékozzon funkcionális otthoni kiegészítőt karácsonyra. Nem könnyű eltalálni az ízlést, mindig  megfontoltan válasszon. Ügyeljen a színválasztásra, a kárpitozásra, de mindenekelőtt a méretre. A túl nagy, de kicsi bútorok is inkább problémát jelenthetnek, mint örömet. Ha azonban jól sikerül a választás, akkor hosszú évekre nagy örömet okoz a megajándékozottnak.

christmas1.jpg (158 kB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése