Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Bestsellerek a kanapék között

Alexandra Doskočilová
8.9.2022

A legmegfelelőbb kanapé kiválasztása otthona számára nem mindig egyszerű feladat, ezért mai cikkünkben összeállítottunk Önnek egy válogatást a legeladottabb darabokból, és végül bemutatunk néhány újdonságot. Ha még mindig azon gondolkodik, melyiket válassza, remélhetőleg mai cikkünk megkönnyíti a választást.

Bestsellerek a kanapék között

1. PALERMO ágyazható sarok ülőgarnitúra

A tágas PALERMO sarok ülőgarnitúra az első a legkelendőbb termékeink között. Ezt a kanapét gyorsan hálórésszé alakíthatja, ha gyakran fogad látogatókat. A kanapé saroktájolását saját maga választhatja ki – azaz jobbos vagy a balos kivitelben igényeinek megfelelően. Különféle szövetek és színkombinációk közül választhat, hogy tökéletesen illeszkedjen otthonába.

119131_6.webp (141 KB)

2. WELTA U alakú ágyazható ülőgarnitúra

Másodikként a WELTA U alakú ágyazható ülőgarnitúrát mutatjuk be. Nagyon népszerű egyszerű kialakítása miatt. A szétnyitható mechanizmusnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen ággyá alakítható vendégei számára. Az előző kanapéhoz hasonlóan itt is kiválaszthatja a megfelelő színkombinációt. Szerkezete tömör favázból készült. Bónuszként a kanapé hatalmas párnakat tartalmaz, melyek levehető huzattal készülnek.

139000.webp (125 KB)

 

3. Lisa kárpitozott kanapé

A Lisa kárpitozott kanapé egyszerű vonalaival tűnik ki. Annak ellenére, hogy nem tartozik a legnagyobb kanapék közé, szintén átalakítható fekvőfelületté, amely alkalmas a mindennapi alvásra. Nagy plusz a fa szerkezete, ami garantálja a stabilitást, a habbetét pedig gondoskodik a kényelméről. Minden bizonnyal értékelni fogja a különböző ágyneműk tárolására alkalmas tárolóhelyet. A többi kanapéhoz hasonlóan itt is kiválaszthatja a megfelelő színkombinációt. A felhasznált szövet nagyon kellemes, könnyen tisztítható és kopásálló.

119108_3.webp (36 KB)

 

4. PALERMO U alakú ülőgarnitúra

A PALERMO U alakú ülőgarnitúrát minden bizonnyal értékelni fogják azok, akik szeretnek nagy családi vagy különféle baráti összejöveteleket szervezni. Nagyon tágas, és a többihez hasonlóan fekvőfelületté alakítható. Rendkívül elegánsnak hat a térben, és gyönyörűen kiemeli otthona stílusát. Különböző színkombinációk közül választhat, így biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbb darabot.

116343.webp (94 KB)

 

Végezetül szeretnénk bemutatni néhány újdonságot, amelyek új kedvenceink közé tartoznak.

5. PESTOS 2 U alakú ülőgarnitúra

A PESTOS 2 U alakú ülőgarnitúra első pillantásra lenyűgözi Önt egyszerű kialakításával, így minden otthonba illeszkedik. Ennél a darabnál is választhat a különböző színkombinációk közül, és meghatározhatja a sarok tájolását - pontosan úgy, ahogy Önnek megfelel. A kanapé tartalmaz egy tárolóhelyet és egy szétnyitható mechanizmust, amellyel azonnal hálórésszé alakíthatja alkalmankénti alváshoz. Egész felépítését magasabb tömörfa lábak támasztják alá. Dekoratív párnák egészítik ki.

147961i_3.webp (52 KB)

 

6. VELIN kanapé

A VELIN kanapé elbűvöli Önt egyszerűségével és modern megjelenésével, remekül illeszkedik kisebb terekbe, és minden funkciót betölt, amire szüksége van. Könnyedén ággyá alakítható a szétnyitható mechanizmusnak köszönhetően, a tárolóhely pedig biztosan jól jön mindenki számára. Szerkezetét natúr színű lábak támasztják alá, és a színkombinációt szintén Ön választhatja ki.

147743i_3.webp (49 KB)

 

 

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése