15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Agynemű a meleg hónapokra

Forró nyári napok és éjszakák figyelmeztetnek minket a közelgő nyárra. A hőmérő higanyszála trópusi értékekre irányul, és az alvás minősége jelentősen romlik. A testnek teljes alvásra van szüksége, ami befolyásolja a másnapi teljesítményünket. Válasszon megfelelő ágyneműt, hogy meleg éjszakákon lehűljön.

Agynemű a meleg hónapokra

Milyen anyagból válasszunk ágyneműt?

A piac kimeríthetetlen mennyiségű anyagot kínál, legyen az természetes vagy szintetikus. Mindegyik szövet más specifikus tulajdonságokkal tűnik ki, és különböző körülményekhez alkalmas. Nyáron olyan anyagokat válasszunk, amelyek légáteresztőek, könnyűek és jó nedvszívó képességgel rendelkeznek. Ugyanakkor nem szabad irritálnia a bőrt, mert a nyári pizsamák meglehetősen kis testfelületet fednek el.

Pamut ágynemű

A 100%-ban természetes pamutból, további módosítások nélkül készült ágyneműk a legnépszerűbb és általában a legkelendőbb típus. A pamut nem csak megfizethető, de nagyszerű tulajdonságokkal is rendelkezik. Még a trópusi éjszakákkal szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is megfelel. A pamutszálak légáteresztőek, puha tapintásúak és tökéletesen elvezetik az izzadságot.

Egész évben használhatja a pamut ágyneműt. A vasalás igénye kisebb hátrány. A pamut gyermekek számára is alkalmas. Dobja fel gyerekszobát gyerek ágyneművel.

1. ábra.jpg (75 KB)

Krepp ágynemű

Ki nem ismeri a krepp tipikusan ráncos felületét. Vagy szereted, vagy utálod, nincs középút. A krepp nem külön anyag, hanem általában a pamut speciális feldolgozása. Azonban találkozhat egy poliészterből vagy több anyag keverékéből készült kreppekkel. Javasoljuk, hogy válasszon egy pamut repedést, amely megtartja a 100% pamut pozitív tulajdonságait.

A krepp ágynemű hűvös, kényelmes és megtartja a pamut nagy termosztatikus tulajdonságait. Bizonyára felismeri, hogy nem szükséges vasalni.

Ágynemű

Az alábbiakban és az ágyneműt már az ókori egyiptomiak használták. A tartós és 100% -ban természetes anyag megérdemli a helyét a hálószobában. Szeretni fogja a vászon ágyneműt a jellegzetes aromája, de a tartóssága és a könnyű használat miatt is. Különösen nyáron értékelni fogja, hogy képes nagy abszorbens anyagokat felszívni és gyorsan megszáradni.

A krepphez hasonlóan a len sajátos megjelenésű. A természetes hajtás a vászon megkülönböztető jellemzője. A gyűrött megjelenés elegáns és szabad utat ad a hálószobának.

ágyneműhuzat 2.jpg (109 KB)

Pamut szatén fehérnemű

A pamutszál és a szatén bevonat kombinációja népszerű pamut szatént hoz létre. A szatén szövet sima és hűvös felülete valóban luxus hatású. A szatén szövést fényes megjelenés és selymesség jellemzi. Annak ellenére, hogy az anyag sima és fényes, nem csúszik. Tökéletesen elnyeli a nedvességet és tartja a testet az optimális hőmérsékleten.

Nyáron és télen pamut szatén fehérneműt használhat. A hideg hónapokban felmelegszik, és a meleg hónapokban lehűl.

HU.png (84 KB)

Mikroszálas ágynemű

Az olyan klasszikusok mellett, mint a pamut, a mikroszálas anyag is megtalálta a helyét. A mikroszálas ágynemű egyre népszerűbb. A mikroszálas anyag 100% poliészter, érintése hasonlít a selyemre. Termosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, így egész évben használható. A meleg évszakban értékelni fogja a gyors szárítást.

A mikroszálas ágyneműt nem szükséges vasalni, mert nem nagyon gyűrődik. Alkalmas allergiások vagy gyermekek számára is.

A színek és minták ereje

Ne becsülje alá a színek erejét. Válasszon hideg tónusokat, amelyek lehűtik a hálószobát. Merítsen ihletet a déli államokból. Válasszon tengerészkéket fehérrel kombinálva. Stilizálja a hálószobáját nyáron hideg színekkel.

A hideg színek általában a kék spektrumhoz tartoznak. Ezek főleg kék, zöld és lila színűek. Friss, tiszta és nyugtató hatásúak. Javasoljuk, hogy kombinálja hófehérrel, amely a hűvösséget és a tisztaságot szimbolizálja.

A tengeri színű ágynemű lehet egyszínű, vagy akár visszafogott motívummal is. Kockával vagy csíkokkal nem lehet melléfogni. A növény vagy virágmotívumok is megfelelő alternatívát jelentenek.

3.jpg kép (200 KB)

Nyári lepedő

A nyári ágyneműhöz hasonlóan válasszon egyet ezek közül az anyagok közül. Pamutot vagy a Jerseyt ajánlunk. A pamut lepedők vasalása szükséges, míg a Jersey lepedő speciálisan módosított pamutszálakból készül, amit nem kell vasalni. Nyáron kellemesen hűvös. Egész éves használatra alkalmas.

Megfelelő paplan párnával

A speciális nyári paplanokat leggyakrabban szintetikus szálakkal töltik meg. Légáteresztőek és szellősek. Nyári ágynemű gyengébb vékonyabb és könnyen mosható. Ennek köszönhetően az ágy szükséges higiéniája garantált.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése