Jelenleg minden termékünk az Ön rendelkezésére áll raktárunkban

A 2023-as év színe: Viva Magenta

Az Év színét minden évben a társadalmi trendek és preferenciák alapján választják ki, amelyek a divatban, a formatervezésben, az építészetben és más ágazatokban is megjelennek. Az idei szín a Viva Magenta árnyalat. Az optimizmust, az új energiát és az erőt szimbolizáló szín. Ismerje meg testközelből a Pantone Color Institute által az év színét.

A 2023-as év színe: Viva Magenta

Viva Magenta: a 2023-as év színe

Egy energikus fukszia árnyalat, amely pontosan a vörös és a rózsaszín között helyezkedik el a színpalettán. Telítettségének köszönhetően tökéletes figyelemfelkeltő. Ideális a divatiparban, de különösen a marketingiparban. Pezsgést és lendületet kölcsönöz a belső tereknek. A Viva Magenta olyan merész tervezők számára alkalmas, akik mindannyiunk egyéniségét és egyediségét szeretnék kifejezni. 

Mi a Viva Magenta üzenete?

A megkülönböztető szín célja, hogy mindannyiunk egyéniségét és egyediségét kiemelje. Erősen kötődik az életörömhöz, az optimizmushoz, a fiatalsághoz és az energiához. A domináns árnyalat magával hozza a kísérletezést, az önkifejezést és a digitális világ felé való nyitást. Másrészt egyensúlyra törekszik a digitális és a valós élet között.

viva magenta with green colour.png (1.55 MB)

Hogyan használjunk színt a belső térben?

Használja a Viva Magenta színt kontrasztos színként, különösen a kisebb területeken. Intenzitásának köszönhetően magára vonzza a figyelmet, és kiemeli az egész teret. Javasoljuk, hogy a bíborvörös árnyalatot semleges színekkel, például fehérrel, szürkével vagy feketével kombinálja. A merészebbek a smaragdzöldhöz nyúlhatnak.

Vigye fel a festéket a dekorációkra vagy a bútorokra. Remekül mutat foteleken, étkezőszékeken, ágyakon és más kárpitozott bútorokon. A falon is használhatja. Azonban válassza a legvilágosabbat a lakásban, ahol sok a természetes fény, hogy a szoba ne legyen sötét.

Ki választja meg az év színét?

A Pantone Color Institute-ot 1962-ben alapították, és azóta a színtervezés és a színtrendek nemzetközileg elismert szaktekintélyévé vált. Minden évben kiválasztja az év színét. Ez a szín aztán számos iparág, köztük a divat inspirációjává válik. A Pantone Color Institute a világ vezető szín- és inspirációs intézete, amely irányt mutat. Minden szín szimbolizálja az előttünk álló évet. Az év színe általában egy, de például a 2021-es covid idején két szín volt.

Inspiráció:

132082.png (1.12 MB)

GRETA boxspring kárpitozott ágy + ingyen topper

 

227868.png (978 KB)

SELIVA ülőgarnitúra szett

 

233649.png (239 KB)

MONIKA kárpitozott kanapé

 

217412.png (223 KB)

 

BERRY Velvet étkezőszék

 

225702.png (209 KB)

THEODORIS FOTEL

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése