Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

Inspirációk és trendek

Inspiráció
Michaela Štěpánková
16.5.2024

Az újonnan berendezett, kiváló minőségű és praktikus bútorokkal ellátott fürdőszoba otthonának új dekorációja lehet. Weboldalunkon fürdőszobabútorok széles választékát kínáljuk. Legyen szó függő szekrényről vagy szekrényről a mosogató alatt, mosdó, csaptelep és szifon megvásárlásának lehetőségével.

Inspiráció
Eliška Kašperanová
2.5.2024

Végre kisütött a nap, a rétek virágba borultak és reggel énekelve ébresztenek minket a madarak. Ez biztos jele annak, hogy javában tart a piknik szezon. Legyen szó romantikus randevúról a parkban, családi kirándulásról a természetben vagy ünneplésről a barátokkal, a piknik nagyszerű módja annak, hogy élvezze a gyönyörű időt és eltöltsön egy kis időt a szeretteivel. De mit vigyen magával, hogy tökéletes legyen a piknik? Ebben a cikkben tippeket adunk, hogy mi nem hiányozhat a piknikkosárból.

Inspiráció
Eliška Kašperanová
30.4.2024

Mai cikkünkben kristyvegfox blogger invitál minket az otthonába fotókon keresztül. A közösségi médiában az anyaszerepre és az ezzel kapcsolatos tevékenységekre fókuszál. A posztjain keresztül életmódbeli inspirációt oszt meg. Bohó stílusú lakása első látásra lenyűgöz az otthonosságával és a meleg színekkel, természetes anyagokkal. És büszkén mondhatjuk, hogy hangulatos fészkében az Expedo bútorai is megtalálhatóak.

Inspiráció
Michaela Štěpánková
25.4.2024

Szinte minden hálószoba domináns eleme az ágy. Az Expedo.hu oldalon ágyak széles választékát kínáljuk, melyet rendszeresen frissítünk, hogy valóban mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot.

Kis lakásban vagy házban él, és szüksége van egy ágyra ágyneműtartóval? Az egyszerű és időtlen stílus rajongója?  Vagy egy modern és színes bútordarabot keres, amely feldobja hálószobáját? Nálunk megtalálható mindenki számára a megfelelő darab!!!

Inspiráció
Eliška Kašperanová
23.4.2024

Az Expedo inspirációs sorozatának mai cikkében Lucie Nováková influencer hangulatos lakását tekintjük meg. Lucia, a „Love Island“ és a „Miss 2021“ című valóságshow-kból ismert influencer nem riad vissza a merész, színes kárpitoktól, és ennek köszönhetően otthona pozitív energiát és játékosságot sugároz. Mi pedig büszkén mondhatjuk, hogy hangulatos otthonában az Expeda bútorai is megtalálhatóak.

Inspiráció
Kateřina Pelejová
18.4.2024

Az erkély olyan hely lehet, ahol korlátlan lehetőség nyílik egy kis zöld paradicsom kialakítására. Egy kis kreativitással, tervezéssel és gondoskodással friss fűszernövények és zöld növények oázisát hozhatja létre közvetlenül a lakásában. Íme egy lépésről-lépésre bemutatott útmutató arról, hogyan alakíthat egy kicsi erkélyt hangulatos gyógynövénykertté.

Inspiráció
Eliška Kašperanová
16.4.2024

Ebben a cikkben együtt inspirálódunk a dizájnos életmódról Barbora Stříteská influencer szerint. Barbara a Likehouse 1 című valóságshow-ban vált ismertté, azóta pedig főleg az Instagramon és a Tiktok oldalon aktív, ahol a mindennapjairól készít tartalmakat, kisfia születése után pedig az anyukáknak szóló tartalmakra is koncentrál. Örülünk, hogy az Expedo bútorai is részei ennek a modern életérzésnek.

Inspiráció
Eliška Kašperanová
11.4.2024

A káosszal és sietséggel teli, nyüzsgő világban létezik egy csendes menedék, ahol a természet szépsége és a spirituális mélység egybeolvad. Ezt a menedéket Ikebanának, a japán virágkötészet művészetének nevezik. Ebben a cikkben bemutatjuk ennek a hagyománynak a történetét, jelenlegi formáját, és tippeket adunk, hogyan próbálhatja ki és tanulhatja meg ezt a virágkötészeti stílust.

Inspiráció
Eliška Kašperanová
9.4.2024

Nyissa ki Fiala Pája lakásának ajtaját, és engedje, hoggy elvarázsolja a minimalista belső tér. A világos színek, az átgondolt dekoráció és a letisztult vonalvezetésű bútorok - ez a belső tér felmelegíti a lelket, és inspirálja az ember kreativitását. Pája, a DIY dekorációra fókuszáló, ismert influencer az Instagramon osztja meg tippjeit, hogy hogyan finomhangolhatja otthonát az utolsó részletig. Mi pedig büszkén mondhatjuk, hogy hangulatos fészkének részei az Expedo bútorai.

Inspiráció
Kateřina Pelejová
28.3.2024

A húsvét az öröm, az ünneplés és természetesen a jó ételek ideje. Az ünnepi időszak egyik elengedhetetlen eleme a színesre díszített húsvéti tojások, amelyek kellemes hangulatot varázsolnak az otthonokba. De mit kezdjünk a húsvét után megmaradtakkal? Bemutatunk három gyors és ízletes recept, amire felhasználhatja a húsvéti tojásokat.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése