Jelenleg minden termékünk az Ön rendelkezésére áll raktárunkban

Expedo ajánlja

Inspiráció
Jana Budinská
21.9.2023

Az ágytakaró egy textil huzat, amely az ágy fölé kerül, és többféle célt szolgál. Praktikus és dekoratív eleme is lehet a hálószobának, és gyakran mindkét funkciót egyszerre tölti be. Ez az Ön egyéni igényeitől és preferenciáitól függ.

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
14.9.2023

Megint azon gondolkodik, hogy mit válasszon reggelire vagy uzsonnára, hogy ne töltsön annyi időt a konyhában, sőt mi több, egészséges, gyors és kiegyensúlyozott legyen? Ebben a cikkben 6 tippet adunk édes és sós ételekhez, amelyeket néhány perc alatt elkészíthet.

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
17.8.2023

Az illat az egyik első, ami hazaérkezve fogad minket, kényelmes és barátságos légkört teremt, és nagymértékben otthonná teszi a házat. Az illatos növényekből kivont illóolajok természetes módon biztosítják az illatos otthon kialakítását. Ebben a cikkben bemutatunk néhány tippet, hogy hol használhatjuk őket, és hogyan készíthetünk saját légfrissítőt.

Gyerekszobát
Inspiráció
Markéta Etrychová
3.8.2023

Az első tanév izgalmas és fontos szakasz minden gyermek életében. Ahhoz, hogy az első osztályos tanuló teljes mértékben a tanulásra és az új ismeretek felfedezésére tudjon koncentrálni, kulcsfontosságú, hogy tanuló sarkot megfelelő bútorokkal rendezze be, amelyek támogatják a koncentrációt és a tanulás közbeni jó közérzetét. Az alábbiakban áttekintjük az első osztályosok számára készült alapvető STARTER PACK bútorokat.

Inspiráció
Tanácsadás
Jana Budinská
13.7.2023

A főzés remek elfoglaltság lehet a gyerekeknek a szünidő alatt, fejleszti a konyhai készségeiket, de fejleszti a kreativitást, támogatja a finommotorika fejlődését és az egészséges táplálkozást egyaránt.

Inspiráció
Jana Budinská
29.6.2023

Az babzsákok többfunkciós használatot kínálnak. Pihenésre, meditációra, olvasásra, tanulásra, tévénézésre vagy játékra is alkalmasak. A gyerekek különböző tevékenységekre használhatják, és az igényeikhez igazíthatják azokat.

Inspiráció
Markéta Etrychová
8.6.2023

A kárpitozott bútorok az egyik leggyakrabban használt bútordarabok a lakásban. Szinte minden elképzelhető bútordarab készül kárpitozott formában. A legnépszerűbbek az ágyak, ülőgarnitúrák, fotelek vagy székek. A tényleges kiválasztás előtt fontos több paramétert is figyelembe venni.

Inspiráció
Bútorápolás
Markéta Etrychová
18.5.2023

Fedezze fel az ülőgarnitúrákat és kanapékat, amelyek elegánsak, kényelemesek, tündökölnek, és ideálisak a kis belső terekbe. Íme 10 tipp a kis ülőgarnitúrákhoz és kanapékhoz, amelyek a nappalival összekötött hálószobába is alkalmasak.

Választás előtt vegye figyelembe a színt. Kis lakásokba válasszon világos színeket, amelyek vizuálisan nagyobbá és frissebbé teszik a teret. Kerülje a túl sok színkontrasztot. Alkalmazzon merészebb színeket kisebb területeken, például a kiegészítőknél.

Inspiráció
Markéta Etrychová
20.4.2023

A Föld napja április 22-én, szombaton esedékes. Ez egy globális esemény. Tegyen valamit a természetért, és használjon fel régi dobozokat, például bútordobozokat. Gyors és egyszerű tippeket adunk arra, hogy hogyan készíthet stílusos tárolódobozokat olyan régi dobozokból, amelyeket már régen kidobott volna.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
16.3.2023

Tegye boldoggá feleségét egy átgondolt ajándékkal. Nem számít, hogy évforduló, születésnap vagy ünnep van-e. Bútor egy pihenőfotel, sminkasztal vagy új matrac formájában minden nőnek örömet okoz. Gondoljon azonban az otthon általános stílusára és a nő ízlésére.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése