Jelenleg minden termékünk az Ön rendelkezésére áll raktárunkban

Bútorápolás

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Markéta Etrychová
31.8.2023

A matrac a hálószoba egyik legfontosabb része. Idővel kellemetlen bolyhok alakulhatnak ki rajtuk. Ezek nemcsak a matrac megjelenését rontják, hanem csökkenthetik a matrac kényelmét és higiéniáját is. Mielőtt azonban új matrac vásárlásán gondolkodna, próbálja ki ezt az 5 hatékony tippet a bolyhok eltávolítására és a matrac élettartamának meghosszabbítására.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
11.5.2023

A kerti bútorok gyönyörű kiegészítői bármely kültérnek, stílusosabbá és kényelmesebbé téve azt. Azonban az elemek, különösen az eső miatt sérülhetnek. Megfelelő védelem nélkül a kerti bútorok gyorsan kifakulhatnak vagy megsérülhetnek. Mai cikkünkben több módszert is bemutatunk a kerti bútorok védelmére.

Inspiráció
Bútorápolás
Markéta Etrychová
27.4.2023

Adjon új életet a régi bútoroknak. Újítsa fel saját kezűleg nagymamája szekrényét, komódját vagy más tömörfa bútort. Egy egyszerű eljárást mutatunk be Önnek a bútorok felújításához. Nem kell a régi darabokat a boszorkányok éjszakáján elégetni.

Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
30.3.2023

A tavasz beköszöntött, és ez azt jelenti, hogy ideje elkezdeni a kerti bútorok felkészítését a nyári szezonra. Akár barátait, akár családját hívja meg, vagy csak pihenni készül a napon, a kényelmes és jól karbantartott kerti bútorok nagyon fontosak. Ebben a cikkben áttekintünk néhány kulcsfontosságú lépést, amellyel felkészítheti kerti bútorait a következő szezonra.

 

TEST

Bútorápolás
Markéta Etrychová
16.2.2023

Minden matrac rendszeres ápolást igényel, hogy tisztán tartsa és meghosszabbítsa annak élettartamát. Sokan elfelejtik tisztítani a matracukat. Íme néhány egyszerű tipp a matrac rendszeres karbantartásához. Javasoljuk, hogy a további kényelem és higiénia érdekében használjon matracvédőt vagy toppert.

A vásárlásról
Bútorápolás
Markéta Etrychová
20.10.2022

Minden bútordarab megérdemli a rendszeres ápolást. Az irodai szék sem különbözik ettől. Fontos a por és a durva szennyeződések rendszeres eltávolítása. A már kialakult és megszáradt foltok könnyen tisztíthatók mosogatószerrel és langyos vízzel vagy speciális kárpitozott bútorokhoz ajánlott termékekkel. Soha ne használjon durva keféket a kárpitokon, mert azok helyrehozhatatlanul károsítják vagy megkarcolják azokat.

Inspiráció
Markéta Etrychová
4.8.2022

Még mindig nagyon népszerűek a rattan bútorok a kertben. És ez nem csoda. A tartósság és az erő a természetes és a mesterséges rattant egyaránt szimbolizálja. Tudja, hogy hogyan kell ápolni a rattan kerti bútorokat, hogy sokáig olyan legyen, mint újkorában? Egyszerű tippeket adunk a mesterséges és természetes rattanból készült bútorok ápolásához.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Markéta Etrychová
5.5.2022

A szekrényben lévő molyok sok bajt okozhatnak. Tudta, hogy feketeborssal vagy levendulával is  megszabadulhat tőlük? Tegyen levendula ágakat a ruhák közé, borsszemeket pedig a szekrény aljára. Néhány nap múlva azonban eltűnik a bors erős aromája, ezért cserélje ki új darabokra. Ezen kívül télen vigye ki a ruháit a hidegre, és alaposan tisztítsa ki a ruhatárát.

Inspiráció
Bútorápolás
Markéta Etrychová
31.3.2022

Az otthonunk alapos nagytakarítást igényel a tél után. A tavasz pedig egyenesen erre ösztönöz. Az megfelelő nagytakarítás alapja a tervezés. Írjon fel néhány alapvető pontot, és kövesse azokat. Így a  takarítás sokkal hatékonyabb és gyorsabb lesz. Szánjon időt a nagytakarításra.

Bútorápolás
Tanácsadás
Jiří Neužil
27.10.2021

Mindenkinek volt már tapasztalata vele, és mindenki örülne, ha nem is tudna róla, hogy létezik. Mindenhol megtelepszik, és soha nem adja fel harc nélkül. Leggyakrabban a fürdőszobai csempéken, csapokon vagy akár a mosógépben található. Nem kerüli el a konyhát sem, ahol leggyakrabban a rozsdamentes acélból készült készülékeken, sőt még az edényeken is feltűnik. Természetesen a vízkőről van szó. Nem csak, hogy belecsúfít a látványba. A mosógépben, mosogatógépben vagy vízforralóban sok bajt is okozhat, és károsíthatja vagy akár tönkreteheti a készülékeket.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése