Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

Az EXPEDO bútorról

A vásárlásról
Inspiráció
Tanácsadás
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Új bútor vásárlásán gondolkodik, de nem tudja hol vásároljon? Íme néhány ok, amiért érdemes nálunk vásárolnia! Bízunk benne, hogy el lesz ragadtatva, ha ellátogat webáruházunkba! Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak minőségi bútorok széles választékát kínáljuk Önnek, hanem kiváló szolgáltatásokat is, hogy kényelmes és gondtalan vásárlási élményt nyújtsunk.

Inspiráció
Kicsi lakás
Tanácsadás
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Az idei év színe a Peach fuzz. A meleg árnyalat kiemeli a vágyunkat, hogy másokhoz tartozzunk, és élvezzük a nyugalom és a biztonság pillanatait. A rózsaszín és narancssárga közé finoman beékelődő friss barack árnyalat segít megtalálni a belső békét és nyugalmat.

A vásárlásról
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
7.9.2023

Hogyan zajlik a vásárlás az Expedo e-shopon? Az internetes vásárlás során felmerülhet néhány kérdés a termék kiválasztásával, szállításával, fizetési lehetőségeivel vagy visszaküldésével kapcsolatban. Mai cikkünkben összefoglaljuk a vásárlás során leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat.

Szállítás
A vásárlásról
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
6.7.2023

Hogyan zajlik a vásárlás az Expedo webáruháznál? Mire kell figyelnie, mi van akkor, ha a termék, mely Önt érdekli, épp nincs raktárkészleten, hogyan működik a kiszállítás, a fizetés és az áru be és felszállítása az emeletre. Mai cikkünkben ezekre a kérdésekre adunk választ.

Inspiráció
Bútorápolás
Markéta Etrychová
18.5.2023

Fedezze fel az ülőgarnitúrákat és kanapékat, amelyek elegánsak, kényelemesek, tündökölnek, és ideálisak a kis belső terekbe. Íme 10 tipp a kis ülőgarnitúrákhoz és kanapékhoz, amelyek a nappalival összekötött hálószobába is alkalmasak.

Választás előtt vegye figyelembe a színt. Kis lakásokba válasszon világos színeket, amelyek vizuálisan nagyobbá és frissebbé teszik a teret. Kerülje a túl sok színkontrasztot. Alkalmazzon merészebb színeket kisebb területeken, például a kiegészítőknél.

Gyerekszobát
Markéta Etrychová
23.2.2023

Az emeletes ágyak a gyermekszobák egyik legnépszerűbb változatai közé tartoznak. Nemcsak helyet takarítanak meg, hanem rengeteg tárolóhelyet is biztosítanak. Az emeletes ágyaknak számos előnye és hátránya van, amit a szülőknek érdemes megfontolniuk, mielőtt beruháznának ebbe az ágytípusba. Áttekintést nyújtunk a gyerekeknek szánt emeletes ágyak előnyeiről és hátrányairól.

Inspiráció
Markéta Etrychová
1.12.2022

A megfelelő ajándékok kiválasztása édesanya, nagymama és édesapa számára néha kihívást jelenthet. Válasszon egy praktikus ajándékot otthonába, amely garantálja a kényelmet és a kikapcsolódást. Merítsen ihletet otthoni tippjeinkből. Mutatunk 3+3 tippet praktikus ajándékokhoz férfiak és nők számára.

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
3.11.2022

Az étkezőasztal minden háztartás központja. A választás azonban nem mindig olyan egyszerű, a legtöbben azt kívánjuk, bárcsak ne foglalna annyi helyet, de tökéletesen szolgálna minden családi összejövetelen. Ma bemutatunk néhány válogatott darabot bővíthető asztal kínálatunkból. Használja asztalainkat romantikus vacsorákhoz kettesben, családi ebédekhez vagy esti játékhoz hatszemély számára - mindig bővíthetőek, hogy minden alkalomra elegendő helyet biztosítsanak.

A vásárlásról
Bútorápolás
Markéta Etrychová
20.10.2022

Minden bútordarab megérdemli a rendszeres ápolást. Az irodai szék sem különbözik ettől. Fontos a por és a durva szennyeződések rendszeres eltávolítása. A már kialakult és megszáradt foltok könnyen tisztíthatók mosogatószerrel és langyos vízzel vagy speciális kárpitozott bútorokhoz ajánlott termékekkel. Soha ne használjon durva keféket a kárpitokon, mert azok helyrehozhatatlanul károsítják vagy megkarcolják azokat.

A vásárlásról
Inspiráció
Markéta Etrychová
19.10.2022

A falon lévő lamellás panelek felületét puha, nedves ruhával vagy tolltisztítóval tisztítsa meg. Évente 1-2 alkalommal óvatosan porszívózza át őket kefetartozékos porszívóval. Használjon puha kefét, amely nem karcolja meg a léceket. Javasoljuk a kárpitozott díszpanelek tisztítását évente 3-4 alkalommal finomkefével ellátott porszívóval, majd a kárpitozott bútorokhoz ajánlott speciális bútorápoló szerekkel.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése