Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

BILL habmatrac + AJÁNDÉK párna
Termékkód:

BILL habmatrac + AJÁNDÉK párna

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: BILL habmatrac + AJÁNDÉK párna

BILL habmatrac. A matrac a kétoldalas habmatracokhoz tartozik. Hidegen alakított Flexifoamból készült levegő hozzáférése nélkül, aminek köszönhetően megmarad a mechanikai tulajdonságok állandósága és magas légsűrűsége. Rugalmas, tartós és légáteresztő közepes merevségű hab. A matrac magja kényelmes fekvőfelülettel van kombinálva, 7 zónás masszázsprofillal 3D RAINBOW technológiával. A matrac felépítése alaposan megtámasztja az ágyéki izmokat, így kényelmes alvást tesz lehetővé. A matrac felületét antiallergén huzat védi, mely kiváló minőségű és tartós, kellemes tapintású mikroszálas anyagból készült, cipzárral ellátva, 95 °C-on mosható. A matrac huzattal együtt 16 cm magas.

Összefoglalás:

  • kétoldalas matrac
  • keménysége – H4
  • Flexifoam
  • 3D RAINBOW technológia
  • mosható cipzáras huzat
  • a huzat antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik
Pěnová matrace BILL
Pěnová matrace BILL
Pěnová matrace BILL
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.