INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

BENDA gyerekpad
Termékkód:
INGYENES FELVITEL INGYENES KISZÁLLÍTÁS

BENDA gyerekpad

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: BENDA gyerekpad

BENDA gyerekpad. Lenyűgöző praktikus, mégis modern rókás kialakításával. A pad minőségi laminált anyagból készült, fehér dekorral, kiegészítve más színekkel. A mechanikai sérülések és nedvesség elleni nagyobb védelem érdekében ABS élekkel van felszerelve. Rengeteg helyet kínál. Magas lábakon áll, amelyek biztosítják az erőt és a stabilitást. Javasoljuk, hogy kombinálja az azonos BENDA termékcsalád többi termékével.

Összefoglalás:

  • gyerekpad
  • Laminált anyagból
  • ABS élek
  • színkombinációk
  • magas lábak
Dětská lavice BENDA
Dětská lavice BENDA
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20)