INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

AVILO kerti szék
Termékkód:

AVILO kerti szék

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: AVILO kerti szék

AVILO kerti szék. Elegáns eredeti, modern stílusú akasztós szék, mely kényelmes pihenést biztosít két személy számára. A kerti szék szilárd felépítése biztosítja a biztonságot és a tartósságot. A kosár tartós anyagból készült, amely könnyen tisztán tartható. A kerti szék puha ülőrésszel és levehető párnákkal van felszerelve. Tökéletesen alkalmazkodik az időjárási viszonyokhoz. Kidolgozásának köszönhetően a kertben, teraszon vagy belső térben is megtalálja a helyét. Több szín közül választhat.

Összefoglalás:

  • kerti szék
  • két személyes
  • felfüggesztési rendszer
  • párnás ülés
  • több szín közül választhat

 

Használt anyagok:

  • fém, szövet, rattan
Zahradní křeslo AVILO

Szerelési útmutató: AVILO kerti szék

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20)