Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

ATOSE kerti tároló doboz
Termékkód:

ATOSE kerti tároló doboz

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: ATOSE kerti tároló doboz

ATOSE kerti tárolódoboz. Vonzó megjelenés modern stílusban. A kerti tárolódoboz kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A praktikus oldalfogantyúknak köszönhetően könnyen mozgatható. Megvédi a tárolt tárgyakat a hirtelen esőtől. Tökéletesen alkalmazkodik a változó időjárási viszonyokhoz és ellenáll az UV sugárzásnak. Könnyen tisztítható és karbantartható. A tárolódoboz térfogata 170 l.Tökéletes kültéri kiegészítő lesz a teraszon, erkélyen vagy kertben.

Összefoglalás:

  • kerti tárolódoboz
  • oldalsó fogantyúk
  • űrtartalom 170 l
  • modern stílus

Használt anyagok:

  • polipropilén
Zahradní úložný box ATOSE
Zahradní úložný box ATOSE

Szerelési útmutató: ATOSE kerti tároló doboz

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.