Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

ARON TV asztal
Termékkód:

ARON TV asztal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: ARON TV asztal

ARON TV-állvány. Érdekes és elegáns dizájnjával tűnik ki. Az arany lábak és a barázdált előlapok magasfényű kombinációja rendkívül fényűzően néz ki. Az ajtó kissé a felső lemez fölé emelkedik. Ez a megoldás megvédi a bútorokat a csúnya ujjlenyomatoktól a szekrényajtókon. A TV-asztal három tágas szekrény formájában nagy mennyiségű tárolóhelyet biztosít. A magas lábak stabilitást és légiességet adnak. Több dekor közül választhat.

Összefoglalás:

  • TV-asztal
  • 3 szekrény
  • magas lábak
  • választék több dekor közül

 

Használt anyagok:

  • DTDL, PVC, fém
TV stolek ARON
TV stolek ARON

Szerelési útmutató: ARON TV asztal

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.