Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

ARON komód
Termékkód:

ARON komód

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: ARON komód

ARON komód. Érdekes és elegáns dizájnjával tűnik ki. Az arany lábak és a barázdált előlapok magasfényű kombinációja rendkívül fényűzően néz ki. Az ajtó kissé a felső lemez fölé emelkedik. Ez a megoldás megvédi a bútorokat a csúnya ujjlenyomatoktól a szekrényajtókon. A komód nagy tárolóhelyet biztosít három tágas, polcokkal elosztott szekrény formájában. A magas lábak stabilitást és légiességet adnak. Több dekor közül választhat.

Összefoglalás:

  • fiókos komód
  • 3 szekrény
  • magas lábak
  • választék több dekor közül

 

Használt anyagok:

  • DTDL, PVC, fém
Komoda ARON
Komoda ARON

Szerelési útmutató: ARON komód

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.