Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

ALIAS TV asztal
Termékkód:

ALIAS TV asztal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: ALIAS TV asztal

ALIAS TV-asztal. Elegáns, modern akasztós TV-asztal kiváló minőségű anyagból készült. Az ABS élek védik az anyagot a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. A TV-asztalhoz csuklós ajtós szekrények tartoznak, amelyek bőséges tárolóhelyet biztosítanak. A könnyű nyitásról a praktikus PUSH TO OPEN rendszer gondoskodik. Választható dekoráció.

Összefoglalás:

  • TV-állvány
  • ABS élek
  • PUSH TO OPEN rendszer
  • Csuklós ajtós szekrények
  • Választható dekoráció

Használt anyagok:

  • LTD,PVC
TV stolek ALIAS
TV stolek ALIAS

Szerelési útmutató: ALIAS TV asztal

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.