NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

NORA KLS ágy
Termékkód:

NORA KLS ágy

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: NORA KLS ágy

NORA KLS ágy rusztikus stílus elegánsan dominál az Ön hálószobájában.Az egyediség a kidolgozott fejtámla és a diszített lábai kihangsúlyozzák az egész ágyat.Kiváló minőségű laminátum szilárd felépítése ellenáll a gyermekek délutáni hancúrozásaival szemben.Kényeztesse magát egyedülálló dizájnnal. Az ágyban található ágyrács.

Több dekor és méret közül választhat.Megtetszett Önnek ez a stílust?Tekintse meg a további NORA termékeinket és rendezze be stílusosan otthonát!

Főbb jellemzői:

  • rusztikus stílusú ágy,
  • minőségi laminátum
  • dekoratív lábak,
  • választott dekoráció és méret.
Postel NORA KLS
Postel NORA KLS

Szerelési útmutató: NORA KLS ágy

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.